Δεν είμαστε οι ίδιοι! Ο Κυρίτσης μας λέει πρώτη φορά αλήθεια

Διαβάσαμε τον τίτλο της ανακοίνωσης του Κυρίτση και εκπλαγήκαμε ευχάριστα. Είναι η πρώτη φορά στην ζωή του που μίλησε με ειλικρίνεια ότι δεν είναι το ίδιο με τον κ. Νικηταρά και την παράταξη του!

Εμείς καθίσαμε και αναλύσουμε τι ήθελε να πει ο Κυρίτσης με την φράση “δεν είμαστε το ίδιο” και τελικά βρήκαμε τις τεράστιες διαφορές. Σήμερα αποκαλύπτουμε μερικές από αυτές.

Ο κ. Νικηταράς ουδέποτε διορίστηκε από το κόμμα σε θέσεις με χρήμα. Ο Κυρίτσης διορίστηκε σε μερικές τράπεζες με το αζημίωτο.

Ο κ. Νικηταράς ξεκίνησε την πολιτική του σταδιοδρομία ως σύμβουλος με το αείμνηστο Κιαπόκα και με τον επί 7 τετραετίες Δήμαρχο Καίσαρλη. Ο Κυρίτσης ποτέ δεν καταδέχτηκε να υπηρετήσει καλύτερο του.

Ο κ. Νικηταράς εκλέχτηκε Δήμαρχος με την πρώτη κάθοδο του ως υποψήφιος. Ο Κυρίτσης στην πρώτη του υποψηφιότητα κατατροπώθηκε από τον Δήμαρχο Φάκκο.

Ο κ. Νικηταράς ποτέ στην πολιτική του διαδρομή δεν αντιδίκησε με πολίτες. Ο Κυρίστης πριν ακόμα γίνει δήμαρχος έστειλε στα δικαστήρια σχεδόν όλους τους γιατρούς του νοσοκομείου.

Ο κ. Νικηταράς ποτέ στην ζωή του δεν συνεργάστηκε ως μηχανικός με εργολάβους του δημοσίου. Ο Κυρίτσης όντας αντιπρόεδρος του νοσοκομείου συνεργάζονταν με τον εργολάβο της επέκτασης.

Ο κ. Νικηταράς επιτυχημένος μηχανικός δεν διαθέτει χρηματοκιβώτιο στο σπίτι του. Ο Κυρίτσης είχε χρηματοκιβώτιο.

Ο κ. Νικηταράς δεν έχει καταθέσεις χιλιάδων ευρώ σε τράπεζες. Ο Κυρίτσης από την δήλωση του στο πόθεν έσχες φαίνεται να διαθέτει εκατοντάδες

Ο κ. Νικηταράς ποτέ στη ζωή του δεν έσπρωξε επίσημο για να του πάρει την πρωτοκαθεδρία στις παρελάσεις. Ο Κυρίτσης μέχρι και τον αείμνηστο Γλέζο ήθελε να παραγκωνίσει.

Ο κ. Νικηταράς ένα χρόνο τώρα δεν έκανε καμιά καταγγελία στον εισαγγελέα αν και έχει αδιάσειστα στοιχεία. Ο Κυρίτσης μέχρι σήμερα πρέπει να έχει σύρει στα δικαστήρια πάνω από 100 πολίτες.

Ο κ. Νικηταράς δεν έστειλε ούτε έναν στα δικαστήρια και αθωώθηκε όποτε τον έστειλε ο Κυρίστης. Ο Κυρίστης έστειλε εκατοντάδες στα δικαστήρια που αθωώθηκαν και ο ίδιος μία φορά καταδικάστηκε για δολιότητα.

Ο κ. Νικηταράς ποτέ δεν κατηγόρησε αντίπαλο για αυστηρά οικογενειακές υποθέσεις. Ο Κυρίτσης δημόσια και πολλάκις ασχολήθηκε με την κρεβατοκάμαρα. (θα τον πούμε κύριο όταν ζητήσει συγνώμη για την Θεμιστοκλέους)

Ο κ. Νικηταράς ως άνθρωπος κάνει λάθη που αναγνωρίζει. Ο Κυρίτσης δεν κάνει λάθη. Τα λάθη είναι άλλων και αυτός είναι Θεός μετά το Θεό. 

ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ. Ο κ. ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ!