Κράτος και παρακράτος. Ποιός νίκησε θα το γράψει η ιστορία

4 ολόκληρα χρόνια το κράτος δικαίου με τους υπηρέτες του βρίσκονταν σε άμυνα. Το παρακράτος κυριαρχούσε. Είχε τον άνθρωπο που κινούσε τα νήματα. Τον Παπαγγελόπουλο! Τον Υπουργό του Τσίπρα με μια εγκάθετη της δικαιοσύνης, την Τουλουπάκη, και έναν πληρωμένο δημοσιογράφο, τον Βαξεβάνη!

Το παρακράτος για 4 ολόκληρα χρόνια κέρδιζε το αδύναμο κράτος! Που δεν είχε κρατική μηχανή. Που δεν είχε δικαστές. Που δεν είχε ελεγκτικούς μηχανισμούς!

Αυτό το τρομερό παρακράτος που έβαλε στο κόλπο μέχρι και το FBI, μέχρι και την αμερικάνικη δικαιοσύνη! Ξέρετε αυτήν με τους δικαστές πιστολέρο της άγριας Δύσης!

4 ολόκληρα χρόνια φώναζαν οι… δημοκρατικές εφημερίδες και οι,,,, ανεξάρτητοι δημοσιογράφοι για το στημένο παιχνίδι! Για την σκευωρία του αιώνα που έστησε το παρακράτος σε βάρος του κράτους δικαίου!

Και τελικά μετά από 4 ολόκληρα χρόνια σπίλωσης… των πολιτικών και του κράτους, επήλθε η κάθαρση! Η Βουλή των Ελλήνων αποκάλυψε τον αρχηγό του παρακράτους τον Παπαγγελόπουλο και τον στέλνει στην κρεμάλα!

Την Τουλουπάκη για ανθρωπιστικούς λόγους το κράτος δικαίου, την καθαρίζει με το γάντι, καταργώντας την Εισαγγελία διαφθοράς! Ακούς εκεί να υπάρχει στο κράτος δικαίου διαφθορά!

Και τις χιλιάδες σελίδες των φακέλων της Τουλουπάκη, που γεμίζουν πέντε νταλίκες, τις δίνουν να τις διαβάσει ένας καινούργιος εισαγγελέας άλλου τμήματος!

Το κράτος δικαίου νίκησε! Πλήρωσε μια φαρμακευτική εταιρεία κάποιους γιατρούς του ΙΚΑ για να γράφουν τα φάρμακα της; Να τιμωρηθούν! Κάποιοι κλητήρες στο Υπουργείο έκλειναν ραντεβού στους υπαλλήλους των εταιρειών; Στην δικαιοσύνη!

Το κράτος δικαίου να είστε σίγουροι ότι μόλις διαβαστούν οι χιλιάδες σελίδες της στημένης έρευνας θα επιβάλει τον νόμο και αν κριθούν ένοχοι κάποιοι επίορκοι γιατροί τότε θα σταλούν στην ανεξάρτητη δικαιοσύνη που αμέσως θα επιληφθεί!