Γηροκομεία και δομές προσφύγων. Βόμβες που ξεχάστηκαν μέσα στους δρόμους

Η Μόρια κάηκε και έτσι χάθηκαν τα 35 κρούσματα του κορονοϊού. Στην Μόρια που επί ΣΥΡΙΖΑ ζούσαν 5.600 άνθρωποι και επί Μητσοτάκη 13.500. Στις δομές με πλήθος κόσμου που από την πρώτη ημέρα ήταν ανασφάλιστες βόμβες. 

Με την φωτιά ανακάλυψαν ότι στη Μόρια ζουν πάνω από χίλιοι ανήλικοι! Σήμερα δακρύζουν και τρέχουν να περιθάλψουν!

Στα γηροκομεία που ζούσαν άνθρωποι, απόμαχοι της ζωής, έπρεπε να περάσουν 6 μήνες για να πάρουμε είδηση ότι ο κορονοϊός παραμονεύει. Μετά από 6 μήνες μπήκε η Κυβέρνηση να δει τι γίνεται στα εκατοντάδες γηροκομεία!

Η επιτυχία της Κυβέρνησης των πρώτων μηνών για την οποία μας βομβάρδιζαν τα κυβερνοκανάλια. Επιτυχία που οφείλεται στον φόβο και πουθενά αλλού. Η μάλλον και στις υπεράνθρωπες προσπάθειες των νοσοκομειακών μας του ΕΣΥ!

Και στο τέλος η φοβερή εξαγγελία του Υπουργού για το εμβόλιο που θα μας έλθει τον Δεκέμβριο! 800 χιλιάδες κομμάτια! Έκαναν και λίστα για τους πρώτους που θα εμβολιαστούν! Μόνο που το εργοστάσιο της Οξφόρδης δεν αστειεύεται με την ανθρώπινη υγεία και ο Υπουργός ψάχνει τον Σπούτνικ της Ρωσίας!

Βλέποντας και κάνοντας. Αυτή είναι η Κυβέρνηση μας. Στην αρχή ήταν ο φόβος και το κλείσιμο στα σπίτια. Μετά ήταν τα γεμάτα αεροπλάνα και λεωφορεία. Βλέπετε το χρήμα είναι πάνω από την υγεία! Και τα λεφτά που έπρεπε να δοθούν στους άνεργους είναι για αλλού, αντί να πέσουν στην αγορά και στους ανέργους!

Η Μόρια είναι ένα μάθημα. Τα γηροκομεία των απόμαχων της ζωής επίσης μάθημα είναι! Η πολιτική του Μητσοτάκη είναι πολιτική της προπαγάνδας των κυβερνητικών ΜΜΕ. Λόγια, λόγια, λόγια.

Δυστυχώς το ίδιο συμβαίνει και στα εθνικά μας θέματα. Μεγαλοστομίες όπως και την εποχή των μακεδονομάχων!