Ξευτίλα και οργή: Οικονομικοί ελεγκτές στον Δήμο για την περίοδο Φάκκου και Καίσερλη

Αυτά που μάθαμε μόλις χθες το βράδυ για την εκδικητικότητα του Κυρίτση και τις πολιτικές εξοντώσεις επαληθεύουν το κείμενο μας και την λαιμητόμο που κρέμεται πάνω από το κεφάλι του κ. Νικηταρά!

Ακούσατε, ακούσατε! Τρεις ελεγκτές του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους με βέβαιη εντολή της πολιτικής ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας (γιατί αυτά δεν γίνονται τυχαία) και μετά από την καταγγελία του Κυρίτση που έγινε το 2017, βρίσκονται στην Κω και ελέγχουν τα βιβλία του Δήμου της περιόδου 2002-2003 (Καλά διαβάσατε) και τις υποθέσεις του Καίσερλη για την διαχείριση των χρημάτων της πολιτικής προστασίας του 2011 και των Ιμίων!

Ήλθαν οι κύριοι με εντολή της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας να ψάξουν τον κύριο Φάκκο που ήταν Δήμαρχος πριν από 18 χρόνια! Και αντί ο Δήμαρχος κ. Νικηταράς και οι 5 ( μάλιστα 5) δικηγόροι του Δήμου να τους διώξουν από το νησί για την ασέβεια απέναντι ενός έντιμου ανθρώπου που υπηρέτησε για 30 χρόνια την Κω, τους κερνάνε και καφέ!

Ήλθαν οι κύριοι μετά από την καταγγελία του Κυρίτση για να ψάξουν τα λεφτά που έφαγε ο Καίσερλης και αντί να τους τρίψουν στην μούρη, οι 5 δικηγόροι, τις  αθωωτικές αποφάσεις του τριμελούς Εφετείου και για τις δύο υποθέσεις που τον είχε σύρει στα δικαστήρια ο Κυρίτσης, τους παρουσιάζουν τα βιβλία των εξόδων!

Ο κ. Νικηταράς μόλις προχθές ήταν κατηγορούμενος μαζί με τον κ. Καίσερλη γιατί ωφέλησαν τους καταστηματάρχες γύρω από το μουσείο αποκαθηλώνοντας τις σκαλωσιές! Και δεν ήταν εκεί να ακούσει ότι την καταγγελία την έκανε η διευθύντρια του Υπουργείου Πολιτισμού! Για να καταλάβει τι σημαίνει πολιτική δίωξη και πολιτική εξόντωση!

Ήλθαν λοιπόν τρεις ελεγκτές για να ελέγξουν τον Φάκκο και τον Καίσερλη. Μία φυλλάδα θα γράψει για τον έλεγχο, ένας να ψιθυρίσει ότι ελέγχονται και δεν θέλει πολύ να τους μαυρίσουν! Και ας ψάχνουν ακόμα  οι 5 Δικηγόροι τα ακράδαντα στοιχεία που φανερώνουν τις πράξεις του Κυρίτση για να τον πάνε στον Εισαγγελέα! 

Δήμαρχε κ. Νικηταρά, δεν φτάνει να είσαι εσύ έντιμος, πρέπει και οι αντίπαλοι σου να είναι έντιμοι! Και αυτό δυστυχώς στην περίπτωση σου δεν ισχύει και πρέπει γρήγορα, τώρα, να το καταλάβεις, πριν είναι αργά.