Κύριε Νικηταρά. Ο Κυρίτσης δεν παίζεται. Το απέδειξαν οι δύο νίκες του

Η ομάδα της Αυτοδιοίκησης και η συντακτική επιτροπή καταθέτει το παρακάτω κείμενο συνεπείς στον προεκλογικό μας αγώνα.

“Διαβάσαμε με προσοχή την συνέντευξη του Κυρίτση στο “ΒτΚ” και τα συμπεράσματα μας είναι ιδιαίτερα ανησυχητικά, μόλις ένα χρόνο μετά την ήττα του.

Αφού λάβαμε υπόψη τις δύο νίκες του μετά από την αποκάλυψη της προσωπικότητας του από τρεις ήττες (συμπεριφορά του λαού)  και αφού παραδειγματιστήκαμε από την ήττα του κ. Καίσερλη που τον στιγμάτισε ως απατεώνα (Ποιόν; τον Καίσερλη) και τον έσυρε στα δικαστήρια (το λέει μέχρι και σήμερα) απευθυνόμαστε στον κ. Νικηταρά!

Ο άνθρωπος δεν παίζεται! Είναι πολιτικός απατεώνας και άρα επικίνδυνος για τον τόπο να επανέλθει!

Κύριε Νικηταρά!. Θα σε πάει στα δικαστήρια για τον ΔΗΡΑΣ! Έχεις στα χέρια σου την καταδίκη του για δολιότητα, έχεις στα χέρια σου όλα τα στοιχεία του δόλιου στησίματος που έστησε ο ίδιος ο Κυρίτσης εναντίον των εργαζομένων και αντί αυτού θα καθίσεις εσύ στο σκαμνί!

Κύριε Νικηταρά!. Θα σε πάει στα δικαστήρια για το Λύκειο του Ζηπαρίου! Θα υποχρεωθείς να ανανεώσεις την στημένη συμφωνία της ενοικίασης και θα σε καθίσει στο σκαμνί ως πολιτικά ανέντιμο και συκοφάντη!

Κύριε Νικηταρά! Ακόμα δεν άρχισε. Να ξέρεις ότι θα σε οδηγήσει στον εισαγγελέα πριν τελειώσει η θητεία σου πάνω από 20 φορές, όπως έκανε στους Φάκκο και Καίσερλη και θα σε εξοντώσει ηθικά, σωματικά, οικονομικά και πολιτικά.

Κύριε Νικηταρά! Ποιά αλαζονεία. Ποιά ειρωνεία. Ποια εκδικητικότητα. Ποια καλοπέραση που ήταν αιτίες που καταδικάστηκε. Οι πολίτες θα μετρήσουν τα 187 έργα του! και εσύ θα υποχρεωθείς να μετράς τα δικά σου! Το στήσιμο στο παρκινγκ της Καζαρομάνα, τα χρέη της ΔΕΥΑΚ, τις εισπρακτικές στην Μαρίνα, την ΑΒΙΚΩ θα τα στρέψουν εναντίον σου γιατί δεν τα αποκάλυψες…

Κύριε Νικηταρά. Η πολιτική δεν παίζεται με νομικούς όρους και με νομικά επιχειρήματα. Η πολιτική παίζεται με την εντιμότητα, την ειλικρίνεια και την εργατικότητα. Αρετές που εσύ διαθέτεις. Ξέρεις τις πράξεις του Κυρίτση. Έχεις στα χέρια σου τις αποδείξεις. Οδήγησε το στον Εισαγγελέα, τώρα, πριν είναι αργά. Η συνέντευξη του στο “ΒτΚ” ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ!!”