Όλοι μαζί ταφάγαμε! Μόνο ένας απ’ όλους μας, έφαγε 138 μύρια

100 δισεκατομμύρια έδωσε ο ελληνικός λαός για να σώσει τις τράπεζες με τα κόκκινα δάνεια και τα δάνεια με εγγύηση αέρα, και να γλυτώσει η Ελλάδα από την πτώχευση.

250 δισεκατομμύρια δανείστηκε από τους τοκογλύφους ο ελληνικός λαός για να σωθεί η χώρα με εγγύηση τους μισθούς του, τις συντάξεις του και την ανεργία εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων.

Του είπαν του πολίτη ξεδιάντροπα ότι τα έφαγε και αυτός και ότι τώρα θα πρέπει να πληρώσει. Και πολλοί το πίστεψαν ότι το ίδιο βάρος έχουν ο μεροκαματιάρη με τον πολιτικό που κυβερνά!

Πέρασε ο καιρός, ισορρόπησαν κάπως τα πράγματα, ξεχνάμε κιόλας, και για να επέλθει ηρεμία ψήφισαν και νόμους που αθωώνουν τους τραπεζίτες για τα θαλασσοδάνεια. Για να δικαστεί λέει ένας τραπεζίτης που χορήγησε κάλπικο δάνειο θα πρέπει η τράπεζα του  να τον στείλει στην δικαιοσύνη!!!

Και τελικά τι μαθαίνουμε: Η Τράπεζα Πειραιώς κουρεύει 138 εκατομμύρια ευρώ από τα 145 που είχε πάρει δάνειο ο ιδιοκτήτης τριών καζίνο, του Ρίο και της Ξάνθης, κ. Κων/νος Πηλαδάκης!

Αυτό δημοσιεύεται στις αθηναϊκές εφημερίδες και η τρίχα μας σηκώθηκε κάγκελο! Όχι γιατί δεν τα γνωρίζουμε αλλά γιατί με τον καινούργιο νόμο όταν ο ιδιοκτήτης της πρώτης κατοικίας χρωστά, τον πτωχεύουν, του παίρνουν το σπίτι  και ότι άλλο ακίνητο έχει και τον βάζουν να πληρώνει ενοίκιο!