Άγιος Γεράσιμος ο θαυματουργός. Θεραπεύει πάσα νόσο και κάθε αμαρτία

Μάθαμε ότι ο Άκης Τσοχατζόπουλος νοσηλεύτηκε πρόσφατα σε νοσοκομείο της Αθήνας με βαριά πνευμονία και η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίστηκε κρίσιμη.

Όταν εξήλθε του νοσοκομείου η σύζυγος του κ. Βίκη Σταμάτη μεταξύ των άλλων είπε ότι “πήγανε και στον Άγιο Γεράσιμο τον Θαυματουργό”

Εντάξει, γνωρίζουμε ότι μετά την εξομολόγηση και την μετάνοια η θρησκεία μας συγχωρεί, αλλά και να θεραπεύει τους αμαρτωλούς αυτό δεν το γνωρίζαμε!

Γιατί αγαπητοί μας φίλοι, δεν είναι μικρό πράγμα να ξευτελίζεται ένας ολόκληρος λαός που πίστεψε στον Ανδρέα και στο ΠΑΣΟΚ, που πίστεψε στο δίκαιο και στη δημοκρατία, από έναν απατεώνα και ο Άγιος Γεράσιμος να τον θεραπεύει!

Και καλά οι εκατοντάδες που έβαλαν το χέρι τους στο μέλι, αλλά ο Άκης δεν είναι οι πολλοί, είναι ο ένας, ο πρώτος μετά τον πρώτο, ήταν ο επώνυμος παρά λίγο αρχηγός!

Εντάξει, ο Άγιος δεν μπορεί να μιλήσει, άλλωστε ίσως και να μην τον συμφέρει αφού δεν είναι μόνο ο Άκης, είμαστε και όλοι οι άλλοι που τα φάγαμε μαζί.

Όμως είμαστε σίγουροι ότι ο Άγιος θα του έκοβε το χέρι που βούτηξε στο μέλι, ώστε να σώσει και όλους εμάς που παρασυρθήκαμε στο φαγοπότι….