Δημοτική αντιπολίτευση Κω. Προσπαθούν να μας πείσουν ότι είναι οι καλοί

Εδώ και έξη μήνες παρακολουθούμε φαινόμενα που δεν έχουν  προηγούμενο στην πολιτική ζωή της μικρής κοινωνίας μας. Μιας κοινωνίας που όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας σαν κάλπικες δεκάρες και καταλαβαίνουμε με μιας το σωστό ή το λάθος.

Βγαίνουν με απανωτές ανακοινώσεις ο Κυρίτσης και οι σύμβουλοι του και προσπαθούν να μας πείσουν ότι η νέα δημοτική αρχή, ο κ. Νικηταράς και οι σύμβουλοι του, είναι ότι χειρότερο υπήρξε στο νησί.

Το ίδιο συμβαίνει και με την κ. Ρούφα, η οποία ξεπερνά ακόμα και τον ίδιο τον Κυρίτση και με ψεύτικες ειδήσεις, με πομπώδη τρόπο, ή με ασήμαντες ανακοινώσεις επιθυμεί να βρίσκεται στο προσκήνιο.

Οι μεν Κυριτσικοί με τις καταγγελίες τους αυτό που επιθυμούν είναι να αντιστρέψουν την δική τους άσχημη εικόνα που είχαν οι πολίτες τα χρόνια της διακυβέρνησης του Δήμου από αυτούς, η δε κ. Ρούφα μας ταλαιπωρεί με ανούσιες ανακοινώσεις που απέχουν από την πολιτική όσο η γη από τον ήλιο!

Και για τους δύο, είναι άγνωστα θέματα, το πολιτικό υπόβαθρο και η αναπτυξιακή προοπτική με προτάσεις, αφού περιστρέφονται σε διαχειριστικά λάθη ή και αστοχίες της νέας δημοτικής αρχής , μόλις στον πρώτο χρόνο της νέας διακυβέρνησης και μέσα στον κορονοϊό, που είναι φυσικό να  είναι χρόνος προετοιμασίας για την εξαγγελία και την έναρξη των αναπτυξιακών δράσεων.

Το μέγα θέμα οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου! Κόπτονται αυτοί που είτε με την αλαζονεία τους είτε με την φλυαρία τους το είχαν εξευτελίσει τα προηγούμενα χρόνια! Μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο ακούστηκε η φράση της Θεμιστοκλέους!

Το δεύτερο θέμα είναι το έλλειμμα έργων ή η συνέχεα των δικών τους έργων, λες και ο Δήμος δεν έχει συνέχεια αν και πραγματικά η κατάσταση είναι τραγική, αφού ο Κυρίτσης άφησε πίσω του διαλυμένο Δήμο!

Και το σπουδαιότερο είναι ότι επιχειρούν να μας πείσουν ότι αυτοί είναι οι καλοί, όταν μόλις πριν ένα χρόνο ο λαός τους καταδίκασε για συγκεκριμένους λόγους που είναι η υπεροψία, η εκδικητικότητα, η αλαζονεία, η ειρωνεία και η καλοπέραση!

Πρέπει να γνωρίζουν ότι η καταστροφολογία δεν ωφελεί το νησί και ιδίως όταν αυτή προέρχεται από ανθρώπους που τους γνωρίζει πολύ καλά η κοινωνία που τους ένοιωσε στο ίδιο της το πετσί! Τα δε λόγια όταν απέχουν από τις πράξεις, είναι λόγια του αέρα προερχόμενα από πολιτικούς αεριτζήδες…