Τα κρατικά έσοδα καταρρέουν και η σπατάλη χρημάτων στους ιδιώτες ανθίζει

Τα μεγάλα και κενά περιεχομένου λόγια κρατούν πολύ λίγο. Θα θυμάστε σίγουρα την κ. Μητσοτάκη Μαρέβα που καλούσε τον κόσμο να βγει στα μπαλκόνια και να χειροκροτήσει τους γιατρούς μας! Θυμάστε τι έλεγαν για το ΕΣΥ και τους εργαζόμενους που σήκωσαν όλο το βάρος του κορονοϊού με αυταπάρνηση.

Ε λοιπόν δεν έχουν περάσει λίγοι μήνες και το νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη, νοσοκομείο αναφοράς δεν έχει μοριακό αναλυτή!

Μέχρι τώρα το κράτος, όπως καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι, έχει ξοδέψει πάνω από 340 χιλιάδες ευρώ για να γίνουν τα τεστ σε ιδιωτικά εργαστήρια!! Και  μάλιστα όπως καταγγέλλουν οι ίδιοι η διοίκηση προτίθεται να παραχωρήσει χώρο μέσα στο νοσοκομείο για να εγκατασταθούν εκεί τα μηχανήματα των ιδιωτών!

Είναι αλήθεια ότι γνωρίζαμε εξ αρχής το πρόγραμμα της Κυβέρνησης για την ιδιωτικοποίηση της υγείας και της παιδείας, αλλά δεν περιμέναμε σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα να εμφανιστεί με χοντρό τρόπο το ψέμα για τα χειροκροτήματα και το κλάμα της Μαρέβας…

Εκτός όμως από αυτό τίθεται και ένα άλλο πιο σοβαρό θέμα. Τα έσοδα του κράτους καταρρέουν, η βοήθεια που περιμένουν οι άνεργοι και οι μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις δεν θα υπάρξει και αυτοί σπαταλούν τα χρήματα δίνοντας τα στους ιδιώτες ενώ με ένα μοριακό αναλυτή στο νοσοκομείο θα μπορούσε να γίνει η δουλειά καλύτερα και φθηνότερα.