Έχει ο καιρός γυρίσματα. Στην Μάνδρα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ Στην Εύβοια ο… κακός μας ο καιρός

Τον Νοέμβριο του 2019 στην Μάνδρα έγινε με την πλημμύρα ο χαμός. Χάθηκαν 27 άνθρωποι! Και τι δεν είπαν για τον ΣΥΡΙΖΑ. Και τι δεν είπαν για την κακομοίρα την Δούρου την Περιφερειάρχη Αττικής.

Έγκλημα από πρόθεση χαρακτήρισαν την πλημμύρα και μέχρι σήμερα στέλνουν στα δικαστήρια τους πολιτικούς των πέντε χρόνων με την αιτιολογία της αδράνειας και της κακής πίστης! Κέρδισαν τις εκλογές από το Μάτι και την Μάνδρα…

Και γύρισε ο καιρός μέσα σε ένα χρόνο και σήμερα μετράμε τους νεκρούς μας στην Εύβοια με μια καταστροφική πλημμύρα. Σήμερα όμως δεν φταίει η Νέα Δημοκρατία. Φταίει η λαθεμένη πρόβλεψη της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας που έδωσε εκτίμηση 63 χιλιοστών νερού σε 24 ώρες  και ο βροχή έφτασε μέσα σε έξη ώρες στα 350 χιλιοστά!!

Κανένας πλην ελαχίστων δεν έχει το θάρρος και την εντιμότητα να αναγνωρίσει τα εγκληματικά λάθη και τις παραλείψεις δεκάδων ετών και φυσικά των δύο κομμάτων που για δεκαετίες Κυβέρνησαν την χώρα και την έφερα σε αυτό την κατάσταση.

Βλέπουν το σήμερα και δεν βλέπουν το παρελθόν ούτε το αύριο. Μέχρι το 1983 επί αείμνηστου Τρίστη και του ηγέτη Ανδρέα Παπανδρέου η χώρα λειτουργούσε με πολεοδομικούς νόμους του 1923! Μάλιστα καλά διαβάσατε,  του 1923! Έκτιζες όπου ήθελες και καταπατούσες ότι δημόσια έκταση γούσταρες. Ποιές παραλίες, ποια ρυάκια, ποιοί ποταμοί και χαράδρες!

Το κράτος για δεκάδες χρόνια ήταν αυτοί που κατηγόρησαν τον ΣΥΡΙΖΑ για την Μάνδρα και το Μάτι. Ψάχνουν να βρουν το παρακράτος και δεν βλέπουν τα εγκλήματα του κράτους και των εξουσιών του που ακόμα και σήμερα τα νομιμοποιούν.

Αυτό το κράτος, θα βουτήξει σήμερα τον άτυχο σημερινό δήμαρχο ή τον σημερινό περιφερειάρχη, άντε και κάποιον πυροσβέστη και θα τους χώσει μέσα γιατί δεν προνόησε και δεν έφτιαξε τα αντιπυρικά και τα αντιπλημμυρικά έργα για την προστασία των κατοίκων που δεν φτιάχτηκαν για 70 χρόνια και που κατά 70% έχουν αυθαίρετα κτίσματα ή νομιμοποιημένα εκ των υστέρων!!

Εμείς θα πούμε την αλήθεια. Φταίει ο Χαρδαλιάς; ΟΧΙ. Φταίει η Κυβέρνηση; ΟΧΙ. Αυτοί που φταίνε είναι οι Κυβερνήσεις και οι πολιτικοί τους των τελευταίων 50 χρόνων που εξανέμισαν τα χρήματα σε μίζες και σε ρουσφέτια και δεν έφτιαξαν νομοθεσίες και έργα υποδομής! Αυτοί είναι γνωστοί. Έχουν ονόματα και έχουν και διευθύνσεις. 

Και αυτοί που κατηγόρησαν τον ΣΥΡΙΖΑ τότε, οι σημερινοί πολιτικοί, σήμερα μοιρολογούν  τους  νεκρούς που τους έθαψαν οι ίδιοι.