Ι. Ρούφα: Δέκα κοσμητικά επίθετα για να εκφράσει την αγανάκτηση της που δεν έγινε Δήμαρχος

Δεν δικαιολογείται αλλιώς. Με αφορμή μια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που σχεδιάστηκε να γίνει με το σύστημα της τηλεδιάσκεψης η κυρία Ρούφα σε ανακοίνωση της καταγράφει και απαριθμεί δέκα κοσμητικά επίθετα για να στολίσει τον Δήμαρχο και την Δημοτική Αρχή!

Ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε τρία! Αλλά δέκα, που τα επαναλαμβάνουμε και εμείς για να μην νομίστε ότι την αδικούμε αλλά και για να εξηγήσουμε ότι δεν φταίει μόνο ο Αύγουστος και το κατακαλόκαιρο αλλά ίσως και η κατάθλιψη εξ αιτίας του κορονοϊού!

Ανίκανοι. Μοιραίοι. Πολιτικοί τυχοδιώκτες. Ποντικοί σε λαγούμια. Ωραιοπαθείς. Καινοί περιεχομένου. Εγωιστές. Βλάκες. Γυμνοί. Ρουφήχτρες (Χάρυβδη)

Αγαπητοί μας φίλοι, τέτοιο κείμενο δεν γράφεται ούτε όταν βρίσκεσαι σε κατάσταση αμόκ. Ούτε όταν σου έχουν σκοτώσει τον άνθρωπο σου. Ούτε όταν σου έκλεψαν 700 χιλιάρικα από το χρηματοκιβώτιο σου!

Είναι ντάλα καλοκαίρι. Δικαιολογείται; ΟΧΙ. Είναι ο κορονοϊός. Δικαιολογείται; ΟΧΙ. Η μόνη αιτιολογία είναι ότι σου έκλεψαν την Δημαρχία από τα χέρια. Την είχε σίγουρη. Δεν υπήρχε άλλος υποψήφιος. Ο Κυρίτσης ήταν τελειωμένος.

Και ξαφνικά πετάγεται από το πουθενά, από το λαγούμι του ο Νικηταράς! Που πας ρε Καραμήτρο, ανίκανε, μοιραίε, πολιτικέ τυχοδιώκτη, ποντικέ, ωραιοπαθή, κενέ περιεχομένου, εγωιστή, βλάκα, ρουφήχτρα, γυμνέ. Που πας ρε άχρηστε πολιτικέ; Πέντε ολόκληρα χρόνια πολεμούσα τον Κυρίτση και έρχεσαι εσύ και μου παίρνεις την μπουκιά από το στόμα!

Δέκα κοσμητικά επίθετα. Ρε αν είμαστε εμείς θα τον θάβαμε  ζωντανό, Θα τον δολοφονούσαμε για να χηρέψει η Δημαρχία…

Αλλά που θα πάει μας λέει στο τέλος της ανακοίνωσης η κ. Ρούφα… Υπομονή άλλα τρία χρόνια….Θα περάσουν…. Ωχ θα ξανακαταίβει..