Έπαρχος Κω: Μια απάντηση στον κ. Κανταρζή που μάλλον την έγραψε ο Περιφερειάρχης

Διαβάσαμε την απάντηση που έδωσε στον κ. Κανταρζή ο φίλος Έπαρχος κ. Καμπανής και εκπλαγήκαμε.

Ο Επαρχιακός Σύμβουλος κ. Κανταρζής με μια επιστολή του που δημοσιεύθηκε στον τοπικό τύπο διαμαρτύρεται για το μεγάλο έλλειμμα καθοδηγητικών και συγκοινωνιακών πινακίδων στον επαρχιακό δρόμο και την αδράνεια της Περιφέρειας.

Στον κ. Κανταρζή απάντησε, με επιστολή που δημοσιεύθηκε, ο κ. Καμπανής, ανακινώντας ότι το έργο βρίσκεται σε εξέλιξη δημοπράτησης πράγμα που θα έπρεπε να γνωρίζει ο κ. Κανταρζής!

Μέχρις εδώ όλα καλά και ωραία! Αλλά όλα τα άλλα που γράφει στην επιστολή ο κ. Καμπανής είναι βέβαιο ότι δεν αρμόζουν  στον χαρακτήρα του και είμαστε βέβαιοι ότι δεν γράφτηκαν από αυτόν.

Το να κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ για την καθυστέρηση του έργου και να επιρρίπτει τις ευθύνες στους “συντρόφους” του κ. Κανταρζή που άφησαν πίσω τους τα κακώς κείμενα τα οποία σήμερα μαζεύουν αυτοί, είναι γραπτά Περιφερειάρχη.

Ενός Περιφερειάρχη που για 5 ολόκληρα χρόνια δεν έκανε τίποτε στην Κω. Που στις τελευταίες εκλογές τον τίμησε το 65% της Κω εξ αιτίας κάποιων υποψηφίων συμβούλων του, μεταξύ των οποίων και ο κ. Καμπανής ανεξάρτητα από κομματικές πεποιθήσεις!

Επιμένουμε ότι την επιστολή την έγραψε ο Περιφερειάρχης, με διπλό σκοπό. Από την μία γα να αποδείξει την Νεοδημοκρατική θέση του και από την άλλη να εκθέσει τον Έπαρχο ως φανατικό Νεοδημοκράτη και πολέμιο του ΣΥΡΙΖΑ!