Υπουργός Μετανάστευσης της Κυβέρνησης: Οι άνθρωποι δεν παίζονται

Αν νομίζετε ότι στην πολιτική επικρατεί η ηθική είστε βαθειά γελασμένοι. Κατηγορούν τον ΣΥΡΙΖΑ για πολιτική ανηθικότητα, για σκευωρίες και για παρασκήνια και στο μυαλό τους αλλά και στις πράξεις των πολιτικών της Κυβέρνησης η πονηριά διατηρείται!

Ξέρουν πολύ καλύτερα από τον καθένα ότι ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο της Κω είναι αντίθετο με την επέκταση του ΧΟΤΣΠΟΤ και την αύξηση των μεταναστών και προσφύγων.

Γνωρίζουν ότι ο Δήμαρχος είναι χαμηλών τόνων και ότι σέβεται τις Κυβερνήσεις, ανεξάρτητα από τις διαφορετικές απόψεις που έχει! Ο Δήμαρχος δεν ξεκίνησε επανάσταση, ούτε βγήκε στους δρόμους να φωνάζει για την απόφαση του τεραστίου ποσού που διαθέτει ο κ. Μηταράκης για την επέκταση του Χοτσποτ!

Ήλθε ο Υπουργός Υγείας στην Κω και μας είπε ότι το νοσοκομείο  θα τα κάνει η Κυβέρνηση μαζί με τους ξενοδόχους! και ο Δήμαρχος δεν τον έδιωξε κακήν κακώς, γιατί σέβεται την φιλοξενία!

Και μετά από όλα αυτά με περισσό θράσος, βγαίνει ο Υπουργός Μετανάστευσης και χωρίς να τον ρωτήσει, χωρίς να σεβαστεί την αντίθετη άποψη του, τον ορίζει αναπληρωματικό μέλος στον διαγωνισμό για το Χοτσπότ!

Θέλησαν οι κύριοι της Κυβέρνησης να το ξευτελίσουν. Νόμιζαν ότι εξ αιτίας της πολιτικής ευγένειας που παρουσίασε στο παρελθόν ότι δεν θα μιλήσει και έτσι θα τον βάλουν στο κόλπο της εργολαβίας και της αποδοχής της επέκτασης του χοτσποτ.

Στην ουσία ήθελαν να τον ξευτελίσουν πολιτικά. Να τον κάνουν όμοιο τους! Και φυσικά την πάτησαν. Γιατί ο Δήμαρχος και οι Κώοι που εκπροσωπεί δεν είναι σαν αυτούς.