Παρκινγκ Κάζα Ρομάνα: ΟΧΙ στον εκβιασμό. ΟΧΙ στο σκάνδαλο

Διαβάσαμε με έκπληξη και αγανάκτηση ότι το παρκινγκ στη Κάζα Ρομάνα έκλεισε με πρωτοβουλία των ιδιοκτητών μέχρι να αγοραστεί από τον Δήμο και να υπογραφούν τα συμβόλαια!

Όλη η κοινωνία βουίζει για το στήσιμο της κομπίνας που είχε ως σκοπό την υφαρπαγή από τον Δήμο της Κω εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ για ένα χωράφι που βρίσκεται μέσα στην αρχαιολογική ζώνη από την εποχή των Ιταλών, που δεν μπορείς να κτίσεις ούτε μια πέτρα και το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να φυτεύεις βρούβες.

Χαιρόμαστε γιατί αυτή η Δημοτική Αρχή με Δήμαρχο τον κ. Νικηταρά δεν ενέδωσε στις σειρήνες του χρήματος. Χαιρόμαστε γιατί ο αγώνας των πολιτών για την αλλαγή της δημαρχίας από την οποία ξεκίνησε το μεγάλο κόλπο δικαιώνεται.

Σας υποσχόμαστε ότι θα μάθουμε λεπτομέρειες του ιστορικού που ξεκίνησε επί Δημαρχίας Κυρίτση το 2009. Θα μάθουμε ποιοί είναι οι ιδιοκτήτες και ποιοί εμπλέκονται από την αρχή μέχρι και το δικαστήριο που καθόρισε την αστρονομική τιμή των 2 εκατομμυρίων ευρώ!

Και θα αποκαλύψουμε πως στήθηκε όλο το παιχνίδι σε βάρος των Δημοτών.

Αυτό που θα πρέπει να κάνει ο Δήμαρχος τώρα, είναι να ζητήσει επίσημα από την Εφορία το ύψος του ΕΝΦΙΑ που πληρώνει ο ιδιοκτήτης και να μάθει αν τον πληρώνει από το 2015 που βγήκε η απόφαση της αξίας του χωραφιού. Για να μάθουμε πόσα κοστολογεί η Εφορία το χωράφι!  Για να μάθουμε τι παίζεται σε βάρος μας κάτω από το τραπέζι!