Παρκινγκ Καζαρομάνα: Έμειναν με τα χωράφια στο χέρι

Δεκάδες ήταν τα μηνύματα που πήραμε για την μεγάλη απόφαση του Δημάρχου μας Νικηταρά. Μεταξύ αυτών πήραμε και δημοσιεύουμε την επιστολή του φίλου για την αξιοποίηση της Αλεξάντερ φάσιον και την παλιά πρόθεση του Δήμου να απαλλοτριώσει το χωράφι των 2 εκατομμυρίων ευρώ για παρκινγκ και τον ευχαριστούμε.

“Αγαπητοί φίλοι η είδηση που γράψατε για την κατασκευή του κτίριου της Αλεξάντερ φάσιον σε γραφεία για την απελευθέρωση της πόλης από τα αυτοκίνητα με γέμισε χαρά.

Για μένα ήταν η καλύτερη είδηση που διάβασα εδώ και πολλά χρόνια γιατί κάποτε μέτρησα τα αυτοκίνητα των υπαλλήλων και των πολιτών που πήγαιναν στις υπηρεσίες του λιμανιού και ήταν πάνω από 40. Μέτρησα επίσης και τα αυτοκίνητα των πολιτών που σταματούν στα παρκινγκ στη Γρηγορίου Ε΄και ήταν πάνω από 30. Και δεν βάζω την κυκλοφορία των  αυτοκινήτων των πολιτών που πάνε στις υπηρεσίες, ούτε και την ταλαιπωρία τους!

Μάλιστα αν φύγουν και τα δικαστήρια και η αστυνομία τότε θα έχουμε μια πραγματικά όμορφη πόλη.

Αλλά χάρηκα και για ένα άλλο σοβαρό θέμα. Ότι σταματάτε την μεγάλη κομπίνα που όπως γράφτηκε έγινε επί Κυρίτση που πρώτα ο φίλος τους πήγε και αγόρασε τα χωράφια της Κάζα ρομάνα από τους Τούρκους στην Τουρκία και αμέσως μετά ξεκίνησαν να σκέφτονται να τα αγοράσει ο Δήμος για να τα κάνει παρκινγκ.

Αγαπητοί φίλοι είστε οι μόνοι που γράφετε για τα μεγάλο αυτό σκάνδαλο και για μένα η αγορά του χωραφιού με 1 ή και 2 εκ ευρώ, ακόμα και για 10 χιλιάρικα, ήταν ληστεία του λαού προμελετημένη και τώρα που παθαίνω ότι ο Νικηταράς και οι σύμβουλοι του σταμάτησαν να το σκέφτονται και πάνε στη σωστή λύση μπορώ να πω ότι οι κομπιναδόροι έμειναν με τα χωράφια στο χέρι.

Ας τα φυτέψουν ντομάτες και βρούβες, αν τους αφήσει η αρχαιολογία, και να είστε σίγουροι ότι μετά από κάποια χρόνια θα τα δωρίσουν στην αρχαιολογία γιατί ο ΕΝΦΙΑ με τόσα λεφτά που έβγαλαν τα δικαστήρια ότι στοιχίζουν, θα τους κοστίσει ο κούκος αηδόνι”.