Το κακό τρίτωσε. Ιουλιανή αποστασία. Βρώμικο 89. Παραπομπή Τσίπρα

Η ιστορία επαναλαμβάνεται την πρώτη φορά σαν τραγωδία και την δεύτερη σαν φάρσα. Αυτό είπε ο φιλόσοφος Μαρξ και φαίνεται ότι στην Ελλάδα δικαιώνεται.

Ήταν Ιούλιος του 1965 όταν ο Υπουργός της Ένωσης Κέντρου Κ. Μητσοτάκης, πατέρας του σημερινού πρωθυπουργού, οργάνωσε μαζί με τον Βασιλιά την αποστασία εναντίου του εκλεγμένου πρωθυπουργού, γέρου της Δημοκρατίας, Γεωργίου Παπανδρέου που οδήγησε μαζί με τους άλλους αποστάτες Βουλευτές, μεταξύ των οποίων και ο δικός μας Σταμάτης Μανούσης, στη δικτατορία των συνταγματαρχών και στην προδοσία της Κύπρου.

Ήταν και πάλι Ιούλιος του 1989 που ο ίδιος  Κ. Μητσοτάκης της δεξιάς, ο πατέρας του σημερινού πρωθυπουργού που μαζί με την αριστερά οδήγησαν τον εκλεγμένο πρωθυπουργό ης χώρας Ανδρέα Παπανδρέου στο ειδικό δικαστήριο.

Και πάλι φέτος τον Ιούλιο του 2020 αυτή την φορά ο γιός Μητσοτάκη ως πρωθυπουργός οδηγεί στα ειδικά δικαστήρια, όχι τον Υπουργό Παπαγγελόπουλο, αλλά τον ίδιο τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα! Απλά δεν μπορούν να το πουν επίσημα και το λένε με υπονοούμενα.

Ιούλιος 1965 Ιούλιος 1989. Ιούλιος 2020. Μητσοτάκης και τότε, Μητσοτάκης και τώρα. Αλήθεια ποιο είναι το κράτος και ποιοί είναι το παρακράτος. Ποιά είναι τα σκάνδαλα και ποιά η σκευωρία.