Ελένη Τουλουπάκη Εισαγγελέας κατά της διαφθοράς. Δεν βγάζουν με γυμνά χέρια τα κάστανα από την φωτιά

Η κυρία Ελένη Τουλουπάκη εισαγγελέας κατά της διαφθοράς οδηγείται στα ποινικά δικαστήρια από κάποιους συναδέλφους της εισαγγελείς με την βαρύτατη κατηγορία ότι συμμετείχε με ένα υπουργό και με κάποιους δημοσιογράφους στην συμμορία που έστησε την σκευωρία κατά πολιτικών προσώπων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.

Δεν θα σας θυμίσουμε την περίπτωση των δύο ηρώων Ιταλών δικαστών του Πάολο Μπορσελίνο και του Τζοβάνι Φαλκόνε που αφιέρωσαν την ζωή τους κατά της Σικελικής Μαφίας και δολοφονήθηκαν μέσα σε δύο μήνες από τους μαφιόζους το 1992!

Θα σας παραθέσουμε δύο αποσπάσματα από τις δηλώσεις της κ. Τουλουπάκη και του Αμερικανού δικηγόρου των προστατευόμενων μαρτύρων για την Νοβάρτις στην αμερικανική δικαιοσύνη.

Ελένη Τουλουπάκη:   «Η Εισαγγελία Διαφθοράς ως άλλος Διγενής έδωσε τη μάχη της κόντρα στο ψέμα και στη λήθη με μόνο γνώμονα το συμφέρον του πολύπαθου ελληνικού λαού . Το δόγμα του σοκ στη δικαιοσύνη δε θα περάσει και γρήγορα όσοι το υπηρετήσαν θα λάβουν το μισθό τους».

Στίβεν Κον, που εκπροσωπεί τους Έλληνες προστατευόµενους µάρτυρες δηµόσιου συµφέροντος της υπόθεσης Novartis στις ΗΠΑ: «Η συμπεριφορά ενός εγκληματία υπουργού είναι η ίδια με ενός μικροεμπόρου ναρκωτικών. Δεν θέλουν μάρτυρες να βγουν μπροστά. Έχουν πολλά να χάσουν. Θέλετε να μάθετε ποιοι είναι οι εγκληματίες σας; Ποιος επιτίθεται στους μάρτυρες δημοσίου συμφέροντος; Γιατί θα πρέπει να έχουν ένα λόγο και ένα κίνητρο για να το κάνουν αυτό. Ποιο είναι το κίνητρο τους; Γιατί θέλουν να τρομάξουν ανθρώπους; Γιατί θέλουν να στείλουν ένα μήνυμα; Για να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό και να μην αποκαλύψουν ποτέ τίποτα».

Εμείς, η συντακτική και η πολιτική ομάδα της ιστοσελίδας, είμαστε βέβαιοι ότι θα έλθει η ημέρα που η αλήθεια θα λάμψει και θα αποδειχθεί ότι η Ελένη Τουλουπάκη ήταν στην μεριά των πολλών  εντίμων δικαστών μας