Νοβάρτις: Έχουν ευτελίσει την νομική επιστήμη και το δικαστικό σώμα

Βγήκε το πόρισμα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ της προανακριτικής επιτροπής και πέραν των κατηγοριών εναντίον του π. Υπουργού κ. Παπαγγελόπουλου για σύσταση συμμορίας με στόχο την σκευωρία εναντίον πολιτικών προσώπων περιέχει και κατηγορίες και κατά δικαστικών λειτουργών (εισαγγελέων κατά της διαφοράς) και δημοσιογράφων. Σίγουρα πίσω από αυτό το πόρισμα στοχεύουν στο Αλέξη Τσίπρα.

Δύο Αντιεισαγγελείς του Αρείου Πάγου ερεύνησαν τις καταγγελίες κατά των εισαγγελέων κατά της διαφθοράς και έβγαλαν αντικρουόμενα συμπεράσματα. 

Ο ένας υιοθετεί τις κατηγορίες κατά της εισαγγελέως διαφθοράς που χειρίζεται την υπόθεση Νοβάρτις και ο άλλος την απαλλάσσει και ζητά να διερευνηθούν οι μάρτυρες που κατηγορούσαν την εισαγγελέα κατά της διαφθοράς!

Παίρνει λοιπόν τα δύο αντικρουόμενα πορίσματα των δύο αντιεισαγγελέων του Αρείου Πάγου παρακαλώ, η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και ασκεί ποινική δίωξη σε βάρος της εισαγγελέως κατά της διαφθοράς σύμφωνα με το πόρισμα του ενός εκ των αντιεισαγγελέων και από την άλλη ζητά να διερευνηθεί το περιεχόμενο του πορίσματος του έτερου αντιεισαγγελέα που την απαλλάσσει!

Αυτό δεν είναι θέατρο του παραλόγου. Και φυσικά δεν ευθύνονται οι δικαστικοί λειτουργοί για το σημείο που έφθασε η δικαιοσύνη, αλλά η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ που μετέτρεψαν τα τελευταία 40 χρόνια την Βουλή των Ελλήνων σε δικαστήριο με μοναδικό σκοπό να καταδικάζουν τους πολιτικούς τους αντιπάλους και να αθωώνουν τους εαυτούς τους, όπως έκαναν με τον Τσοχατζόπουλο, που τους αριθμούς των παράνομων λογαριασμών του στις ξένες τράπεζες τους ονόμασαν αριθμούς τηλεφώνων!