Δήμος Κω και Νισύρου. Η κοινωνία είναι ώριμη. Η εξουσία την ακούει;

Πολλά ήταν τα μηνύματα που λάβαμε για την πρωτοβουλία του Δήμου Νισύρου να μετατρέψει ένα ανεκμετάλλευτο καταφύγιο σκαφών σε σύγχρονη μαρίνα. Χαιρόμαστε για το μεγάλο ενδιαφέρον των φίλων αναγνωστών για ένα θέμα που δεν αναδεικνύει τα λάθη των πολιτικών αλλά προσφέρει αισιοδοξία για το μέλλον σε μια περίοδο που μόνο αισιόδοξη δεν είναι. Μεταφέρουμε ορισμένα μηνύματα:

“Όταν το όραμα για μια καλύτερη ζωή γίνεται πράξη τότε η ελπίδα δεν μπορεί να πεθάνει. Μπράβο στον Δήμο Νισύρου”

“Μετά από 20 χρόνια ακούμε στην Κω ότι θα γίνει και μια άλλη μαρίνα και αυτή τη φορά στη Νίσυρο. Εμείς κοιμόμαστε πάνω στις δάφνες του παρελθόντος. κρίμα”

“Δέκα χρόνια ακούμε για τον μόλο των κρουζιεροπλοίων και για την επέκταση της μαρίνας και τελικά η Νισύριοι μας έβαλαν τα γυαλιά!”

“Μόνο ένας Χασαπλαδάκης, συνεργάτης του Καίσαρλη θα τολμούσε ένα τόσο μεγάλο έργο για ένα τόσο μικρό Δήμο, όπως είναι η Νίσυρος. Μπράβο Δημήτρη”

“‘Ένα έργο ρεεεε. Ένα μεγάλο έργο που θα τελειώσει μέσα σε δύο χρόνια και θα μας κάνει να ξυπνήσουμε από τον λήθαργο της ηρεμίας”.

“Δήμαρχε καλές είναι οι ελιές στις πλατείες, αλλά δεν φτάνουν. Στο τέλος θα μας γελούν και οι Νισύριοι”

“Κύριοι, στην Νίσυρο βρήκαν ένα στόχο. Εμείς εδώ έχουμε έναν αντίστοιχο; περιμένω να κάνετε κριτική για την ανυπαρξία ενός έστω στόχου από τον Δήμο”

“Για να δουμε. Ξεκίνησαν αλλά θα τελειώσουν;”

Εμείς περιμένουμε να ακούσουμε ένα μεγάλο έργο. Ένα έργο δημοτικό και όχι Κυβερνητικό. Ένα έργο που θα ξεκινά άμεσα, τώρα και να τελειώνει σε δύο χρόνια. Ένα έργο που θα σηματοδοτεί την αλλαγή στη απραξία και στην καλοπέραση της περιόδου Κυρίτση.