Αγία Σοφία και Νοβάρτις. Στο ίδιο τσουβάλι το μέγα και το μικρό

Αγία Σοφία. Ένα τεράστιο θέμα, κυρίως εθνικό, που αφορά τις σχέσεις δύο λαών και προέρχεται από τα βάθη των αιώνων, εμπλέκεται στις σκέψεις, στις απόψεις και στις δημόσιες τοποθετήσεις των πολιτικών με την Νοβάρτις και την προανακριτική επιτροπή της Βουλής.

Εάν εσείς νομίζετε ότι θα μας πάρουν σοβαρά οι ηγέτες των άλλων κρατών μάλλον γελιέστε. Εάν ένα κραυγαλέο σκάνδαλο για το οποίο η Αμερικανική Δικαιοσύνη απεφάνθη και εμείς εδώ στήσαμε ένα πολιτικό δικαστήριο για να το ονομάσουμε σκευωρία δεν επηρεάζει την γνώμη και για όλα τα άλλα θέματα και μάλιστα τα σοβαρά, κάνετε λάθος.

Στήσανε λοιπόν ένα πολιτικό δικαστήριο μέσα στην Βουλή. Την προανακριτική επιτροπή σαν όλες τις άλλες που στήνονται εδώ και δεκάδες χρόνια για να δικάσουν τους εαυτούς τους οι Βουλευτές. Κάνουν για μήνες ένα σώου επικοινωνιακό. Βάζουν κάποιους αναξιόπιστους μάρτυρες να καταθέσουν και στο τέλος βγάζουν ένα πόρισμα το κάθε κόμμα, όπως πολιτικά το συμφέρει και τέλος η πονεμένη ιστορία.

Διαβάζουμε στον Αθηναϊκό τύπο απίστευτα πράγματα που τα διαβάζουν και όλοι οι άλλοι σε όλο τον κόσμο και νομίζουμε ότι όταν θα μιλήσουμε για το δίκιο μας στην Αγία Σοφία θα μας πιστέψουν και θα μας βοηθήσου!  

Από την μια διαβάζουμε για την Αγία Σοφία και στην άλλη σελίδα μαθαίνουμε τα εξής:

– Βουλευτής της ΝΔ – μέλος της Προανακριτικής Επιτροπής φέρεται να διώκεται για πλαστογραφία διαθήκης και απάτη, ενώ η δίωξη σε βάρος του εκκρεμούσε πριν θέσει υποψηφιότητα στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019.

– Βουλευτής της ΝΔ – μέλος της Προανακριτικής Επιτροπής φέρεται να εμπλέκεται στο κύκλωμα προώθησης ανηλίκων στην πορνεία, που σύμφωνα και με τα όσα ντοκουμέντα ήρθαν στο φως από τις καταγραφές της ΕΥΠ πρόκειται για κύκλωμα trafficking, εκβιασμών, χρηματισμού δικαστών και εμπλοκής υψηλόβαθμων αξιωματούχων.

– Βουλευτής της ΝΔ – μέλος της Προανακριτικής Επιτροπής φέρεται να συνδέεται με τη NOVARTIS HELLAS και να έχει κομβικό ρόλο στον επηρεασμό της κοινής γνώμης και τη διαμόρφωση θετικής εικόνας της εταιρίας».