Ο Κώστας Σκανδαλίδης και το ρεσάλτο του Τσίπρα στην εξουσία

Διαβάσαμε μέρος της συνέντευξης του κ. Κώστα Σκανδαλίδη στον κ. Πρετεντέρη και σταματήσαμε στην άποψη που διατύπωσε λέγοντας ό τι ο κ. Τσίπρας και το κόμμα του έκαναν ρεσάλτο στην εξουσία!

Είναι η άποψη όλων αυτών που είχαν ταυτιστεί με την εξουσία τα τελευταία 40 χρόνια και θεώρησαν ως πειρατεία την κατάληψη του πλοίου της εξουσίας τους από τον κουρσάρο Τσίπρα!

Δεν κατάλαβαν  ότι στο σκάφος της εξουσίας που κυβερνούσαν για 40 χρόνια είχαν μείνει μόνοι τους και πως οι ναύτες και οι κωπηλάτες είχαν μπαρκάρει σε άλλο καράβι!

Ούτε ένοιωσαν ποτέ ότι από την ώρα που ο καπετάν Ανδρέας έφυγε από το πλοίο, θα έφευγαν κάποια στιγμή και οι ναύτες του, αφού οι αντιπλοίαρχοι και οι υποπλοίαρχοι ήταν ανίκανοι ή και πολλά παραπάνω….

Όσο για τον κ. Τσίπρα, μπορεί να μην πήγαν μαζί του οι υποπλοίαρχοι. Πήγαν όμως οι ναύτες και οι κωπηλάτες! Πήγαν οι δημοκράτες του ελληνικού λαού. Το 35%. Το αν θα τους κρατήσει θα αποδειχθεί από την ικανότητα του και από την κρίση αυτού του δημοκρατικού λαού και όχι από την κρίση των υποπλοιάρχων που έχουν τα ξεφτισμένα σιρίτια του σοσιαλιστή και του κεντροαριστερού και τα ανεμίζουν στον αέρα!