Το ΣΟΣ των αστυνομικών της Κω για το αεροδρόμιο και οι επιτυχίες της ΕΛΑΣ… στα κανάλια

Στην δημοσιότητα, προς τιμήν τους, έδωσε το συνδικαλιστικό όργανο των αστυνομικών μας την επιστολή προς τους υπουργούς και αρχηγούς με την οποία ούτε λίγο ούτε πολύ επισημαίνουν την υποβάθμιση του αεροδρομίου της Κω και καταγγέλλουν ότι αντί για 15 στελέχη της Αστυνομίας που θα έπρεπε να στελεχώσουν το αεροδρόμιο έστειλαν μόνο 2!

Από την άλλη επιχειρείται καθημερινά στα τηλεοπτικά μέσα μια πρωτοφανής διαφήμιση των δραστηριοτήτων της Αστυνομίας στην πάταξη του εγκλήματος και στην διαφθορά που επικρατούσε στις τάξεις του σώματος!

Αντιλαμβανόμαστε ότι και η ΕΛΑΣ βρίσκεται στο πεδίο της πολιτικής αντιπαράθεσης και κυρίως εκμετάλλευσης. Καταλαβαίνουμε ότι πλησιάζουν οι εκλογές και θα πρέπει η Κυβέρνηση να παρουσιάσει έργο!

Όμως η απουσία της από νευραλγικά σημεία της αρμοδιότητας της και μάλιστα σε περιόδους κρίσης όπως είναι η σημερινή δεν βλάπτουν μόνο την γενική εικόνα της Κυβέρνησης αλλά κυρίως θίγουν το πραγματικό έργο των στελεχών της Αστυνομίας που τις περισσότερες φορές ξεπερνά τις ανθρώπινες δυνάμεις!

Σταματήστε λοιπόν τις καυχησιές και την αυτοδιαφήμιση και δώσετε λύσεις στα σοβαρά προβλήματα που εντοπίζει και το συνδικαλιστικό όργανο των αστυνομιών μας.