Η Νέα Δημοκρατία σε πτώση. Κάτι δεν πάει καλά στο κράτος της Δανιμαρκίας

Τρία γεγονότα που αναδεικνύονται τελευταία από τα ΜΜΕ της Κυβέρνησης μας οδηγούν σε ένα και μόνο συμπέρασμα. Η Νέα Δημοκρατία και ο κ. Μητσοτάκης δεν πάνε καλά στις μυστικές δημοσκοπήσεις.

Το πρώτο γεγονός είναι ο Μιωνής με την Νοβάρτις και τον κ. Παππά. Παρουσίασε ο Μιωνής στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής μια κασέτα με μαγνητοφωνημένο τον Υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ κ. Παππά να λέει ότι τα λεφτά είναι πολλά!  Λες και δεν ήταν πολλά τα λεφτά που διαχειρίστηκε στη Λίστα Λαγκάρτ!

Η Νέα Δημοκρατία έκανε τον Μιωνή σημαία, ξεχνώντας ότι ο κύριος ήταν στην λίστα Λαγκάρτ και σύμφωνα με το πόρισμα των εισαγγελέων αυτός με τον συνεταίρο του, κ. Παπασταύρου, τον στενό συνεργάτη του κ. Σαμαρά αποπειράθηκαν να εξαπατήσουν τις εισαγγελικές αρχές για τα 5,3 δις ευρώ και την πορεία του χρήματος!

Το δεύτερο γεγονός είναι ο άθλος του Υπουργού Αστυνομίας κ Μιχάλη Χρυσοχοϊδη  να εξιχνιάσει το τεράστιο κύκλωμα της Αστυνομίας με νονούς της νύχτας, επιχειρώντας να πείσει ότι αυτό αναπτύχθηκε επί εποχής ΣΥΡΙΖΑ. Δηλαδή άλλο ένα παρακράτος του ΣΥΡΙΖΑ που στήθηκε μόλις πριν από τρία χρόνια!  Αυτό το απέσυρε γρήγορα γιατί δεν τον πίστεψε κανένας και γιατί τελικά φαίνεται ότι το παρακράτος είναι το γνωστό των τελευταίων δεκαετιών!…..

Το κακό τρίτωσε με τον Καλογρίτσα (Θυμάστε αυτόν που ήθελε να πάρει τηλεοπτικό σταθμό αλλά δεν είχε χρήματα) που με δικηγόρο τον κ. Λοβέρδο του ΠΑΣΟΚ,  μας λέει ότι ο υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ κ. Παππάς του υποσχέθηκε να τον βοηθήσει να πάρει ένα κανάλι προσφέροντας του 3 εκατομμύρια δάνειο από έναν Λιβανέζο εργολάβο!

Η Νέα Δημοκρατία ξεχνά ότι ο Καλογρίτσας δεν πήρε άδεια γιατί δεν είχε λεφτά και το σπουδαιότερο ξεχνά ποιοί έχουν τις άδειες τώρα και ποιόν προμοτάρουν… Άσε που αν είχαν στην τσέπη τους εκατομμύρια θα ήταν ακόμα Κυβέρνηση! Είναι δηλαδή να γελάς…

Καλά το στήσιμο της Νοβάρτις που έγινε σκευωρία για να καλύψουν το τεράστιο σκάνδαλο και τις μίζες, αλλά τα άλλα τρία με τα οποία προσπαθούν να μας πείσουν ότι οι ταλαίπωροι του ΣΥΡΙΖΑ που πήραν ξαφνικά και από το πουθενά μια Κυβέρνηση, έστησαν μέσα σε 4 χρόνια ένα παρακράτος πάει πολύ!!.

Και προσπαθούν να μας πείσουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι παρακράτος αυτοί που είναι κράτος πάνω από 100 χρόνια!! Γι’ αυτό συμπεραίνουμε ότι κάτι δεν πάει καλά με τις δημοσκοπήσεις στα κράτος της Δανιμαρκίας και ότι ο κόσμος άρχισε να τους παίρνει είδηση.