Για την Μαρίνα μια επιστολή που τα λέει χύμα

Πήραμε τα γράμμα του φίλου και σας το μεταδίδουμε αυτούσιο λέγοντας ότι η συντακτική επιτροπή έχει τις δικές της απόψεις. Τον ευχαριστούμε και να μας συγχωρεί για την καθυστέρηση δημοσίευσης

“Κύριοι της σύνταξης, διάβασα το άρθρο σας για την Μαρίνα και την ίδια ημέρα διάβασα και μια επιστολή του κ. Σεβαστιανού Μαραγκού που ήταν πρόεδρος της Μαρίνας  επί Κυρίτση και εξοργίστηκα.

Πάω να τρελαθώ όταν ξέρω ότι στην Μαρίνα με τον Μαραγκό γίνονταν πράγματα και θάματα και τώρα που είναι αρχή ακόμα βγαίνει δημόσια και κατηγορεί τον Νικηταρά.

Δηλαδή αυτό που κάναμε τότε στην Μαρίνα πριν από τις εκλογές που ο Νικηταράς απόδειξε ότι είναι όλα στραβά, τι έγιναν;

Βγήκατε και εσείς και αναρωτιέστε αν σήμερα η Μαρίνα είναι μια από τα ίδια. Και εγώ αναρωτιέμαι για ποιό λόγο αγωνίστηκα για να φύγουν οι ρεζίληδες. Δηλαδή αυτούς που εκλέξαμε στη δημαρχία τους βάλαμε για τον εαυτούλη τους ή για να μας ενημερώνουν τι κάνουν, αφού και εμείς παλέψαμε για να φύγουν οι άχρηστοι.

Τσαντίζομαι όταν διαβάζω τον Μαραγκό να γράφει ότι δεν κάνετε τίποτε. Ότι το μόνο που ξέρετε είναι να αλληλοσυγχαίρεστε μεταξύ σας! Και στο τέλος θα έρθουν οι εκλογές και θα ντρέπομαι που αγωνίστηκα για να φύγουν οι ρεζίληδες.  Δηλαδή τελικά ο Μαραγκός ήταν άγιος και καλός διευθυντής

Όσο για την δεύτερη καφετέρια, σας λέω ότι λίγα είπατε και ότι στο τέλος θα γίνει πόλεμος μεταξύ των 2 επιχειρηματιών ”