Στην Κω παίζουν την υγεία των πολιτών και των τουριστών στο χρήμα και στα ζάρια

Μας έκλεισαν τρεις μήνες μέσα στα σπίτια μας. Καυχιούνται ότι επέτυχαν πρωτοφανείς σε όλο τον κόσμο επιδώσεις προστασίας των πολιτών από τον κορονοϊό. Πάνω σε αυτές τις ψεύτικες δάφνες στηρίζουν όλο το προεκλογικό τους οικοδόμημα.

Ελάχιστα μέσα επικοινωνίας είναι αυτά που λένε την αλήθεια. όπως την λένε και οι νοσοκομειακοί μας που καταγγέλλουν την γύμνια του δημόσιου συστήματος υγείας. Και οι δικοί τους δεν λένε την αλήθεια γιατί έτσι θα καταρρεύσει ο μύθος του μάγου ηγέτη που μας έσωσε!

Μας έκλεισαν στα σπίτια και καθόρισαν αυστηρές διατάξεις με πρόστιμα γιατί γνώριζαν ΌΤΙ ΤΟ ΔΗΜΌΣΙΟ ΣΎΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΆΝΤΕΧΕ. Και επίσης γιατί δεν ήθελαν να επενδύσουν στο δημόσιο σύστημα με ανθρώπινο δυναμικό και μηχανήματα ώστε να θωρακίσουν τους πολίτες αφού την υγεία θέλουν να την ξεπουλήσουν και ήδη είχαν αρχίσει!

Τώρα που ο κόμπος έφτασε στα χτένι και η κοινωνία παραμιλά από την ανεργία και τα κλειστά μαγαζιά βάζουν την υγεία στο ντουλάπι και ανοίγουν την βρύση του χρήματος!

Ενώ ο κορονοϊός είναι παρών, ενώ στα κράτη από τα οποία έρχονται οι τουρίστες ο κορονοϊός ακόμα θερίζει και ενώ το υγειονομικό επιτελείο βάζει κανόνες ελέγχου των τουριστών για να προφυλαχτούν οι ίδιοι αλλά και οι ντόπιοι, ο Πρωθυπουργός κάτω από την πίεση του χρήματος των Γερμανών ανοίγει τις πόρτες χωρίς τα πρωτόκολλα!

Το απευχόμαστε, αλλά και προειδοποιούμε. Δεν θα αργήσει η ώρα που το κακό θα έρθει. Και το κακό δεν θα είναι αστείο αφού οι υποδομές της υγείας στην Κω για την άμεση αντιμετώπιση των κρουσμάτων είναι ανύπαρκτη. Γιατί έτσι την άφησαν αφού εδώ και 4 μήνες δεν ακούν τις σώφρονες φωνές  των νοσοκομειακών μας, του Δήμου και των πολιτών που φωνάζουν ΣΩΣΤΕ ΜΑΣ!