Απίστευτο! Το επιτελικό κράτος και η κυβέρνηση των αρίστων δημοπρατεί τις παραλίες κατακαλόκαιρο

Μάθαμε ότι στις 6 Ιουλίου θα γίνουν οι διαγωνισμοί για την παραχώρηση των παραλιών και εμείς αναρωτηθήκαμε αν το επιτελικό κράτος  ρώτησε τι γίνεται, σήμερα στις παραλίες και τι θα γίνει από σήμερα και μετά.

Καλεί η Κυβέρνηση των αρίστων τους παραλιούχους μας να πάνε σε ένα διαγωνισμό και να δεσμευτούν σε ενοίκια και άλλες υποχρεώσεις απέναντι του δημοσίου χωρίς να γνωρίζουν αν θα έχουν πελάτες!

Και το πιο σοβαρό καλούν και επιβάλουν στους μεροκαματιάρηδες παραλιούχους να στήσουν τις ομπρέλες τους και να καθαρίζουν την παραλία χωρίς να έχουν πελάτες. Να καθαρίζουν και να πληρώνουν και από πάνω.

Αν οι κύριοι άριστοι έκαναν σήμερα 1 Ιουλίου μια βόλτα στις παραλίες της Κω και έβλεπαν την κατάντια τους και την βρώμα τους, θα έπρεπε να ντρέπονται και θα παρακαλούσαν τους παραλιούχους να πήγαιναν να τις καθάριζαν και να τους πλήρωναν κιόλλας!

Αν μπορούσαν οι κύριοι έξυπνοι της Κυβέρνησης να κατανοήσουν τι σημαίνει η παραλία στον τουρισμό και ότι δεν είναι μόνο ο μεγαλοξενοδόχος αλλά και ο μεροκαματιάρης που κρατά την παραλία καθαρή και λειτουργική, τότε δεν θα χάριζαν τα εκατομμύρια μόνο στους μεγάλους αλλά θα έλεγαν και στους παραλιούχους ότι για φέτος δεν θα δώσουν ενοίκια αρκεί από την αρχή του καλοκαιριού μέχρι το τέλος να είναι παρόντες και να τις λειτουργούν!

Αλλά για ποια αρχή του καλοκαιριού; Αστείο πράγμα. Οι παραλίες δεν είναι για τους ντόπιους και αφού δεν έχουμε τουρίστες ας τις παραλίες με τα σκυλοτέτοια τους…

Αλλά είπαμε! Το επιτελικό κράτος ζει και βασιλεύει! Οι άριστοι της Κυβέρνησης είναι εδώ για να μας κυβερνούν! Και εμείς, οι παραλιούχοι μας αντί να οργανωθούν και να τους πουν να έρθουν οι άριστοι να καθαρίσουν τις παραλίες, περιμένουν τους άριστους να τους σώσουν..