Ξεχείλισε το ποτήρι και στην Κω. Οι συνεχείς έλεγχοι οδηγούν σε φόβο και φτώχια τους επιχειρηματίες επισιτισμού και διασκέδασης

Στην Κρήτη ξεχείλισε το ποτήρι και οι επαγγελματικοί σύλλογοι επισιτισμού, διασκέδασης και Βιοτεχνών και εμπόρων  σε όλους τους νομούς ξεκίνησαν τον αγώνα εναντίον των μέτρων που οδηγούν στην ανεργία και σε λουκέτα!

Ο Σύνδεσμος Επαγγελματιών Επισιτισμού και Διασκέδασης Ν. Ηρακλείου (ΣΕΕΔΝΗ), καλεί όλους τους επαγγελματίες καταστηματάρχες υγειονομικού ενδιαφέροντος, να προχωρήσουν σε 24ωρο κλείσιμο των επιχειρήσεών τους, την Πέμπτη 2 Ιουλίου (από τις 6 π.μ), ως ένδειξη διαμαρτυρίας για όλα τα “ανοιχτά” θέματα που ταλανίζουν τις επιχειρήσεις του κλάδου.

«Συμμετέχουμε όλοι μαζί για το δικό μας καλό», αναφέρεται στην ανακοίνωση του συνδέσμου.

Οι επιχειρηματίες καφέ-μπαρ είναι ιδιαίτερα προβληματισμένοι για το μέλλον των καταστημάτων τους, καθώς όπως αναφέρουν τα μέτρα που έχουν θεσπιστεί καθιστούν τις επιχειρήσεις τους μη βιώσιμες.

Παράλληλα θέλουν να διαμαρτυρηθούν για «την αναστάτωση σε βαθμό τρομοκρατίας» που προκαλούν οι συνεχής έλεγχοι των αρχών για την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων, που έχει οδηγήσει τους επιχειρηματίες σε φόβο και περαιτέρω επιδείνωση της οικονομικής τους κατάστασης.

Στο πλευρό τους και συμπαραστάτες στα δίκαια αιτήματα τους βρίσκονται όλα τα σωματεία μεταξύ των οποίων και η Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων.

Εμείς εδώ πέραν κάποιων σπασμωδικών κινήσεων και μεμονωμένες αντιδράσεις αφήνουμε την τύχη μας στο έλεος του Θεού!  Και ο Δήμος μας δεν εισακούεται.