Μαρίνα Κω. Μια από τα ίδια Ή προετοιμασία για το άλμα

Η Μαρίνα και η αμφιλεγόμενη διαχείριση της έπαιξε καθοριστικό ρόλο στις δημοτικές εκλογές αφού μπροστά στα μάτια όλων των Κώων και με την παρουσία του σημερινού Δημάρχου και του τότε προέδρου της Μαρίνας αποκαλύφθηκε η μαύρη τρύπα των οικονομικών της!

Θα περίμενε κάποιος πολίτης από τους εκατοντάδες που αγωνίστηκαν για να φύγει ένα σάπιο καθεστώς, ότι αμέσως μετά τις εκλογές θα μάθαιναν οι πάντες τι γίνονταν στην Μαρίνα!

Τουλάχιστον είχαν και συνεχίζουν να έχουν το δικαίωμα να μάθουν εάν εκείνο το γεγονός που διαδραματίστηκε μπροστά στις κάμερες είχε ουσία ή ήταν μια στημένη σκηνή για τους προεκλογικούς και μόνο σκοπούς της παράταξης του κ. Νικηταρά!

Επίσης ο κόσμος περιμένει να δει μεγάλες αλλαγές, που μέχρι σήμερα δεν τις βλέπει! Ή δεν τις μαθαίνει!  Αντίθετα και οφείλουμε να το υπογραμμίσουμε έχουν αρχίσει ψίθυροι για μια από τα ίδια. ότι διατηρείται το παλιό καθεστώς. ότι τα τραπέζια έφτασαν μέχρι τις δέστρες και το εστιατόριο μετατράπηκε σε καφετέρια!!  

Εμείς ξέρουμε ότι δεν μπορεί να είναι έτσι τα πράγματα. Μπορεί η κατάσταση στην επιχείρηση εξ αιτίας του κορονοϊού να έχει βαλτώσει τις αλλαγές. Αλλά η ηγεσία της Μαρίνας δεν είναι σαν τους προηγούμενους..

Όμως θα πρέπει να γνωρίζει η δημοτική αρχή ότι δεν μπορεί να καθυστερείς τις αλλαγές, γιατί ο χρόνος είναι άτεγκτος και κάθε ημέρα που περνά άπραγη σε ταυτίζει με τον προηγούμενο.

Όπως επίσης ξέρουμε ότι στην πολιτική εάν δεν αλλάξεις τα πράγματα που είχε ο προηγούμενος και αν αυτές τις αλλαγές δεν τις διαφημίζεις κάθε ημέρα, κάθε λεπτό, τότε είναι βέβαιο ότι θα πάθεις τα ίδια με τον προηγούμενο!

Αυτό προς τον κ. Πασσανικολάκη που μέχρι στιγμής κανένας από τους δικούς του δεν βγήκε να πει τι έκανε στο τρίγωνο όταν ήταν πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ και οι πολίτες ξέρουν ότι δεν έκανε τίποτε!. Ας ευχηθούμε να μην γίνει το ίδιο και για την Μαρίνα…