Ανοίξαμε και σας περιμένουμε Ή βλέποντας και κάνοντας Ή μια TUI θα μας σώσει

Ανοίξαμε και σας περιμένουμε” είπε ο πρωθυπουργός σε εκείνη την εκδήλωση της παρουσίασης της διαφημιστικής τουριστικής καμπάνιας της χώρας μας με το κλεμμένο λογότυπο από εταιρεία καλλυντικών  και με απ’ ευθείας ανάθεση σε ιδιωτική διαφημιστική εταιρεία!

Βλέποντας και κάνοντας” είπε ο Υπουργός Υγείας στα μέτρα για την υγειονομική θωράκιση της χώρας και ενώ έβλεπε ότι η Κως με τις 150 χιλιάδες τουριστικές κλίνες, μέχρι σήμερα δεν έκανε τίποτε για να μας θωρακίσει!

Βλέποντας και κάνοντας” είπε και ο Υπουργός Οικονομικών και ενώ βλέπει την οικονομία να καταβαραθρώνεται και την ανεργία να καλπάζε, δεν κάνει τίποτε!

Και η επανεκκίνηση ξεκινά με μια φιέστα των Υπουργών Τουρισμού που αντί να πάνε στο νοσοκομείο και να δουν τα χάλια μας, θα πάνε στο Ασκληπιείο μπας και μας σώσει ο Ιπποκράτης, αφού η TUI, δηλαδή οι Γερμανοί, σκέφτηκαν να φέρουν κάποιους γιατρούς εξ αιτίας του Ιπποκράτη και να μας διαφημίσει δείχνοντας ότι υπάρχει η Κως του Ιπποκράτη, Η Κως των 150 χιλιάδων τουριστικών κλινών, Η Κως των 2 εκατομμυρίων τουριστών τον χρόνο!  

Πριν από 3 μήνες είχαμε γράψει ότι αυτός που θα μας σώσει θα είναι η TUI. Κάποιοι μας έστειλαν άσχημα μηνύματα. Και σήμερα με κλειστά τα μαγαζιά και ανύπαρκτες υγειονομικές υποδομές για την αντιμετώπιση ενδεχόμενων κρουσμάτων από το κορονοϊό θα γίνει αυτό που είπαμε! Καθετοποιημένη και κλειστή διαδρομή των τουριστών της TUI από το αεροδρόμιο της αναχώρησης μέχρι την επιστροφή τους!!    

“Μια TUI θα μας σώσει”. ΟΧΙ δεν είναι έτσι. Η χρονιά χάθηκε και ας ελπίσουμε ότι δεν θα έχουμε κάποιο κρούσμα. Γιατί τότε δεν θα μας σώσει ούτε ο Θεός!