Ξεφτιλιστήκαμε διεθνώς! Η Νοβάρτις παραδέχεται ότι μας καταλήστεψε και η Ελλάδα με τον Μιωνή κουρεύεται

Βγήκαν οι αποφάσεις των Αμερικανικών Δικαστηρίων και έγινε συμβιβασμός μεταξύ του Υπουργείου Δικαιοσύνης της Αμερικής και της Νοβάρτις, που η μεν Νοβάρτις παραδέχεται την κλοπή και τις μίζες στην Ελλάδα που έγιναν από μεθοδεύσεις στελεχών στην Αμερική, η δε Αμερική παίρνει 310 εκατομμύρια  από την Νοβάρτις για την παρανομία της!!

Όταν διαβάσει κάποιος Έλληνας τις εκθέσεις της Αμερικανικής Δικαιοσύνης, τα έγγραφα του FBI, τις επιστολές των Αμερικανικών δικηγορικών εταιρειών στους Έλληνες δικαστές θα κλάψει. Θα ντροπιαστεί. Μας ξευτελίζουν κυριολεκτικά!

Κατάφατσα μας λένε ότι η Νοβάρτις χρησιμοποίησε Έλληνες αξιωματούχους για να ενεργήσουν κατά παράβαση του νόμιμου καθήκοντος τους! Απερίφραστα μας λένε ότι η Νοβάρτις χρησιμοποίησε έλληνες αξιωματούχους για τα δικά της παράνομα συμφέροντα. Και αυτά τα αποδέχεται και τα συνυπογράφει και η ίδια Νοβάρτις!!

Η Ελλάς που γέννησε την Δημοκρατία και η Αμερική της Άγριας Δύσης!!

Ξευτιλιστήκαμε διεθνώς!! Για την Ελλάδα το πρόστιμο και ο συμβιβασμός της Αμερικής και της Νοβάρτις ήταν 310 εκατομμύρια δολάρια και για την Κορέα και το Βιετνάμ 40 εκατομμύρια δολάρια. Διεθνείς πρωταθλητές στις κλοπές και στη μίζα.

Μην αναρωτιέστε γιατί και ποιοί μας πτώχευσαν. Μας το λένε ακόμα και οι Αμερικανοί! Και μην αναρωτηθείτε αύριο γιατί θα ξαναπτωχεύσουμε. Τώρα μας το λέει και ο Μινωής κατάφατσα!! Ο Μιωνής του χρηματιστηρίου. Ο Μιωνής της λίστας Λαγκάρτ!! Ο Μινωής σημαία της ΝΔ!!