Σκευωρία ΝΟΒΑΡΤΙΣ Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής. Το θέατρο του παραλόγου και ο ευτελισμός του κράτους δικαίου

Θα το επαναλάβουμε και θα το λέμε συνεχώς. Ένα καραμπινάτο σκάνδαλο τεραστίων διαστάσεων στον τομέα των φαρμάκων, για το οποίο η μόνη που θα έπρεπε να ασχοληθεί είναι η δικαιοσύνη, μετατράπηκε σε κλοτσοσκούφι μεταξύ κομματικών και πολιτικών εκπροσώπων του έθνους μέσα στον ναό της Δημοκρατίας, την Βουλή των Ελλήνων!

Βουλευτές άσχετοι με το ποινικό δίκαιο και τα καθήκοντα της Δικαιοσύνης, μετατρέπονται σε ανακριτές, εισαγγελείς και δικαστές! Άνθρωποι κάθε κατηγορίας, και κάθε υπόληψης καλούνται από τα κόμματα και μετατρέπονται σε μάρτυρες κατηγορίας και υπεράσπισης! Διαρροές επί διαρροών! Χαλκευμένα και μη έγγραφα! Όλα χύμα μαζί με τις κοκορομαχίες των πολιτικών στις φυλλάδες επιρροής των ψηφοφόρων!

Πότε όλα αυτά! Σήμερα που η Ελλάδα αιμορραγεί! Σήμερα που η ανεργία μαστίζει την χώρα. Σήμερα που τα μαγαζιά είναι κλειστά! Και αυτοί εκεί. Κυβέρνηση και ΠΑΣΟΚ να μας πείσουν ότι το σκάνδαλο ήταν μια στημένη υπόθεση με πολιτικά κίνητρα!

Αντί οι ίδιοι που αλληλοκατηγορούνται να πουν ότι αυτή η υπόθεση είναι έργο της Δικαιοσύνης, έστησαν οι ίδιοι το παιχνίδι, εδώ και πάρα πολλά χρόνια και κατοχύρωσαν στο Σύνταγμα και στους νόμους το δικαίωμα τους να δικάζουν οι ίδιοι τον εαυτό τους!!

Και ο ευτελισμός μέσα στην Βουλή μεταφέρεται και στο σώμα που θα έπρεπε να διαφυλάττουμε ως κόρην οφθαλμού. Την Δικαιοσύνη! Δικαστές εναντίων δικαστών. Διαρροές απόρρητων εγγράφων. Δικαστικός συνδικαλισμός χειρότερος και του τελευταίου σωματείου!

Και αυτή η κατρακύλα συνεχίζεται και θα συνεχίζεται όσο δεν βρίσκεται ένας άνθρωπος, ένας πρωθυπουργός, ένας Αρχηγός κόμματος, ένας Βουλευτής, ένας αεροπαγίτης  δεν λέει ξεκάθαρα. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!

Αυτό το φαγοπότι, Αυτές οι μίζες, Αυτή η σπατάλη θα συνεχίζονται είτε ως σκάνδαλα, είτε ως σκευωρίες, όσο εσείς κύριοι Βουλευτές, κύριοι πολιτικοί κύριοι αρχηγοί και πρωθυπουργοί συνεχίζεται να δικάζεται εσείς τους εαυτούς σας!!

Είναι το “σύστημα” και ο “μηχανισμός”