Σκευωρία ΝΟΒΑΡΤΙΣ. Λαός που δεν θυμάται είναι καταδικασμένος να πεθάνει

Στην σκευωρία της “Δίκης των αεροπόρων” του 1952 που είχε ως στόχο να εμπλέξει με χαλκευμένα στοιχεία έντιμους αεροπόρους με σκοπό την αποσταθεροποίηση της δημοκρατικής Κυβέρνησης Πλαστήρα κύριος μάρτυρας κατηγορίας ήταν ο υποπτέραρχος Σκαρμαλιωράκης μετέπειτα βασικό στέλεχος της Χούντας των Συνταγματαρχών!

Στην σκευωρία του “σχεδίου Ελικών” του 1964 (θα παρουσιασθεί προσεχώς)που είχε σαν στόχο να εμπλέξει με χαλκευμένα στοιχεία έντιμα δημοκρατικά στελέχη του Στρατού με σκοπό την αποσταθεροποίηση της δημοκρατικά εκλεγμένης Κυβέρνησης του Γεωργίου Παπανδρέου, μάρτυρας κατηγορίας ήταν ο λοχαγός Νέττας ο οποίος μετέπειτα καταδικάστηκε σε πολυετή φυλάκιση για απάτη!

Στην σκευωρία “Α.Σ.Π.Ι,Δ.Α” του 1966 (θα παρουσιασθεί προσεχώς) που είχε σαν στόχο να εμπλέξει έντιμους αξιωματικούς με σκοπό την αποσταθεροποίηση της Κυβέρνησης Στεφανόπουλου και δικαιολογία για την επιβολή της δικτατορίας μάρτυρας κατηγορίας ήταν ο μετέπειτα προδότης, αρχιπραξικοπηματίας  και ψευτοπρόεδρος της Κύπρου Νίκος Σαμφων!

Σήμερα στην σκευωρία “ΝΟΒΑΡΤΙΣ” (θα παρουσιασθεί προσεχώς) που έχει ως στόχο την σπίλωση του Υπουργού Παπαγγελόπουλου και την αποσάθρωση του ΣΥΡΙΖΑ με σκοπό τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης από το πραγματικό σκάνδαλο ΝΟΒΑΡΤΙΣ μάρτυρες κατηγορίες είναι η π. εισαγγελέας διαφθοράς κ. Ράϊκου και ο ελληνοισραϊλινός επιχειρηματίας Σάμπι Μιόνι.

Στον κοινό λογαριασμό της κ. Ράϊκου με τον γιατρό σύζυγό της έχουν εισρεύσει  αδικαιολόγητα χρήματα από λογαριασμούς της ΝΟΒΑΡΤΙΣ! Για τον βίο του κ. Σάμπι Μιόνι προσεχώς!!