Τα μάθατε; Η χώρα μας είναι υγειονομικά ασφαλής είπε ο Υπουργός Τουρισμού

Σε 10 ημέρες θα ανοίξουν τα περιφερειακά αεροδρόμια για να υποδεχθούμε τουρίστες. Και μέχρι σήμερα ελάχιστα είναι τα ξενοδοχεία που δήλωσαν ότι θα λειτουργήσουν ως ξενοδοχεία καραντίνας με αποτέλεσμα ο υπουργός να λέει ότι θα επιτάξουν ξενοδοχεία!! 5 ημέρες πριν από την υποτιθέμενη άφιξη των τουριστών!!

Στην Ισπανία στήθηκαν σε κάθε τουριστικό μέρος μονάδες ΜΕΘ για τον κορονοϊό εδώ και δύο μήνες!

Στην Κύπρο τα ξενοδοχεία καραντίνας και οι μονάδες για την καραντίνα είναι έτοιμα εδώ και 1,5 μήνα!

Στην Κω, τον 150 χιλιάδων κλινών, δεν θα πούμε τίποτε! Εδώ στο τέλος θα κυριαρχήσει ο νόμος της ζούγκλας.

Και από την άλλη όλα τα κανάλια, κάθε ημέρα, πρωί μεσημέρι βράδυ, μας δείχνουν τις ομορφιές της χώρας, τους δημάρχους να διαφημίζουν τις παραλίες και τα τοπικά εδέσματα (ανοίξαμε και σας περιμένουμε) και τους δημοσιογράφους να μιλούν με ενθουσιασμό! (ναι, ναι, θαρθούμε να σας δούμε!)

Την βγάλαμε σχεδόν καθαρή από το φόβο, μένοντας κλεισμένοι στα σπίτια μας, και οι κύριοι της Κυβέρνησης έχουν την εντύπωση ότι οι τουρίστες και κυρίως τα μεγάλα τουριστικά πρακτορεία θα διακινδυνεύσουν την φήμη, τα χρήματα και την ζωή τους.

Μας δείχνουν τις παραλίες γεμάτες από ντόπιους κατακαλόκαιρο και ξεχνούν να μας δείξουν τα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία που είναι κλειστά! 

Τίγκα οι παραλίες και τους μάρανε το τσιπουράδικο με 10 άτομα παραπάνω από το πρωτόκολλο!

Κλείνουν δύο τρία μαγαζιά σε όλη της Ελλάδα και βάζουν και μερικά χιλιάρικα πρόστιμα για να πείσουν τους τουρίστες ότι τηρούνται τα πρωτόκολλα!

Και η πλάκα είναι ότι μας δίνουν και κουράγια λέγοντας ότι το 2021 θα είναι έτος της ανάπτυξης!!