Προς κ. Δήμαρχο. Να βάλει τώρα κόκκινη γραμμή στην Κυβέρνηση για τις μεταγραφές στο κτηματολόγιο

Ευχαριστούμε τον φίλο για την άμεση ανταπόκριση του στο πρωινό δημοσίευμα μας.

” Αγαπητοί κύριοι, διάβασα για τις κόκκινες γραμμές και σας γράφω για το δικό μου θέμα περιμένοντας να δημοσιεύσετε το γράμμα μου.

Έχω ένα οικόπεδο που πήρα με ανταλλαγή πριν από 30 και πάνω χρόνια. Μέχρι τώρα δεν έκανα τίποτε αλλά τώρα θέλω να το αξιοποιήσω και δεν μπορώ αφού το οικόπεδο δεν είναι μεταγραμμένο στο κτηματολόγιο στο όνομα μου.

Μου είπε ο μηχανικός μου ότι και να μου επιτρέψει ο αρχικός ιδιοκτήτης να το οικοδομήσω, υπάρχει κίνδυνος να μου το πάρει ή και να μου ζητά η εφορία όταν γίνει η μεταγραφή και άλλα χρήματα.

Όταν ο Δήμαρχος μας πριν από πολλούς μήνες είπε ότι ξεκινούν οι εργασίες στο κτηματολόγιο χάρηκα και είπα δόξα σοι ο Θεός. Αλλά δυστυχώς μέχρι σήμερα η μεταγραφή στο κτηματολόγιο δεν έχει γίνει ακόμα.

Διάβασα σήμερα το δημοσίευμα σας για τις κόκκινες γραμμές και συμφωνώ μαζί σας. Αφού όπως λέτε είναι υπόθεση του Υπουργείου Δικαιοσύνης και της Κυβέρνησης θα πρέπει ο Δήμαρχος μας να βγει θαρραλέα και να τους βάλει κόκκινες γραμμές.

Ακούω ωραία λόγια και δεν βλέπω πράξεις. Δυστυχώς μας έχουν ξεχασμένους. Μιλούν για ανάπτυξη και εγώ δεν μπορώ να κτίσω στο οικόπεδο μου”