Όλα έχουν στηθεί για τις εκλογές του Σεπτεμβρίου. Κυβέρνηση και κανάλια συντονισμένοι και ο δημοκρατικός χώρος τον χαβά του

Διαβάσαμε την ομιλία του πρωθυπουργού κ. Μητσοτάκη προς τους δημάρχους και τους περιφερειάρχες με την ευκαιρία του προγράμματος “Αντώνης Τρίτσης” για τα έργα της αυτοδιοίκησης και μείναμε με το στόμα ανοικτό!

Υπήρχε επί ΣΥΡΙΖΑ το πρόγραμμα “Φιλόδημος”  το οποίο σταμάτησε ακόμα και σε συνεχιζόμενα έργα των Δήμων μόλις βγήκε η ΝΔ Κυβέρνηση και άλλαξαν το όνομα πριν από δύο μήνες με μια μόνο αλλαγή, ότι τώρα την επιλογή των Δήμων και των έργων την κάνει ο Υπουργός Εσωτερικών και όχι επιτροπή!

Και καλά που επί τέλους μετά από 1 χρόνο θα ξεκινήσου τα έργα των Δήμων και αυτό δεν μας ξενίζει μιας και είναι προεκλογική περίοδος. Αλλά αυτά που ελέχθησαν από τον κ. Μητσοτάκη μας εξόργισαν.

Επί λέξη ο κ. Μητσοτάκης μας λέει:” Επί δεκαετίες ολόκληρες, Περιφέρειες και Δήμοι ασφυκτιούσαν κάτω από τον ασφυκτικό έλεγχο ενός γραφειοκρατικού κράτους. Σας βεβαιώνω, όμως, ότι αυτό αλλάζει γρήγορα και αλλάζει με ορμή”.

Πάει το ΠΑΣΟΚ της Αυτοδιοίκησης. Πάει ο αείμνηστος Γεννηματάς της αποκέντρωσης. Τους έθαψε σε μια παράγραφο ο μέγας ηγέτης! Και η κ. Γεννηματά ξερογλείφεται με την ΝΔ!!!

Και συνεχίζει: “To Πρόγραμμα αυτό προσβλέπει στο μέλλον, συνυπολογίζει, όμως, και το παρελθόν και το παρόν. Γι’ αυτό και δεν αγνοεί 461 έργα, πρωτίστως έργα αντιπλημμυρικά, έργα ύδρευσης και αποχέτευσης, τα οποία ναι μεν ήταν ώριμα, έμεναν όμως ουσιαστικά χωρίς χρηματοδότηση λόγω αδιαφορίας και ολιγωρίας της προηγούμενης κυβέρνησης. Σ’ αυτά τα έργα, τώρα, προστίθενται και νέα” Δηλαδή θάβει χωρίς αντίλογο και τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί αυτοί έχουν τα δικά τους!

Και μόνο αυτά, μας δείχνουν ότι πάμε σε εκλογές Και η δεξιά μονοπωλεί το κλίμα με τα δικά της ΜΜΕ και ο δημοκρατικός χώρος και λαός ψάχνονται να βρουν τον δικό τους δρόμο. Το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα χάθηκε μέσα στην αγκαλιά του Σαμαρά και ο Τσίπρας προσπαθεί να δείξει τον ένα και μοναδικό δρόμο που είναι η ενότητα όλων των δημοκρατικών δυνάμεων. Όσο για το ΚΚΕ, τα βρήκε με την Γιάννα!!