Ελλάς το μεγαλείο σου βασίλεμα δεν έχει! Η Μπανανία σε όλη την μεγαλοπρέπεια της

Μοίρασαν 20 εκατομμύρια ευρώ στα ΜΜΕ, στις ιστοσελίδες και στα μπλοκ  για να διαφημίσουν την προσπάθεια αντιμετώπισης του κορονοϊού.

Θα λέγαμε ότι αυτά τα χρήματα δόθηκαν, ίσως και σωστά, για να ενισχύσουν όλους αυτούς τους δημοσιογράφους που εργάζονται στα μέσα ή έχουν δικά τους μέσα, εξ αιτίας της οικονομικής κρίσης.

Έδωσαν λοιπόν το πακέτο των 20 μυρίων απ’ ευθείας σε μια εταιρεία, ο οποία πήρε ένα ποσοστό που λέγεται ότι ήταν 800 χιλιάδες ευρώ και αυτή η εταιρεία μοίρασε τα χρήματα στα μέσα.

Κάποιοι περίεργοι δημοσιογράφοι ζήτησαν να μάθουν από τον Υπουργό του Μητσοτάκη την λίστα με τα ονόματα και τις διευθύνσεις αυτών που τα πήραν. Αφού πέρασε σχεδόν μια εβδομάδα τελικά δόθηκε η λίστα με το ονόματα χωρίς να δοθούν τα ποσά που πήρε ο καθένας!

Ψάχνουν οι περίεργοι δημοσιογράφοι και τα κόμματα της αντιπολίτευσης και τι να δουν. Κάποιες ιστοσελίδες δεν υπάρχουν στο διαδίκτυο! Κουμπάροι και φίλοι αράδα με ιστοσελίδες που έκλεισαν πριν από 7 χρόνια, ή που άνοιξαν χθες με μετρημένους στα δάκτυλα αναγνώστες!! Και το σπουδαιότερο διέρρευσαν και κάποια ποσά που βγάζουν μάτι!!

Ζητάνε λοιπόν τα κόμματα της αντιπολίτευσης εδώ και δύο εβδομάδες την κατάσταση με τα χιλιάρικα ή τα μύρια που πήρε ο καθένας και ο Υπουργός του Μητσοτάκη δεν τους τα δίνει!!

Εμείς δεν θα πούμε ότι δεν υπάρχει δημοκρατία. Εμείς θα πούμε ότι αυτή είναι η δημοκρατία που εγκαθιδρύουν ο κ. Μητσοτάκης και όλα τα ΜΜΕ που σκέπασαν το καραμπινάτο αυτό σκάνδαλο και την ξευτίλα, με τους ανασχηματισμούς και το βιτριόλι!!