Στην φτήνια τα ξενοδοχεία της καραντίνας. Μάλλον σε τρώγλες θα τους βάλουμε

Είπε ο ΣΥΡΙΖΑ να ρίξουν χρήμα στην αγορά για να σταματήσουν την ύφεση που έρχεται ακάθεκτη και τον παρεξήγησαν. Ούτε που φαντάστηκαν ότι με 500 ευρώ τον μήνα και αν τα πάρεις δεν θα φτάσουν ούτε στο πρώτο δεκαήμερο.

Αλλά εντάξει να τους πιστέψουμε και να πούμε ότι κρατούν τα χρήματα για τα πιο δύσκολα, αλλά για τον τουρισμό που φέτος όπως λέει ο πρωθυπουργός θα στηριχθεί στην πρωτιά της Ελλάδας απέναντι του κορονοϊού και στην πλήρη ετοιμότητα μας να τον αντιμετωπίσουμε, τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα.

Στην Κύπρο εδώ και δύο μήνες η Κυβέρνηση σε 4 περιοχές πληρώνει 6 πεντάστερα ξενοδοχεία για τα ενδεχόμενα μιας καραντίνας και προσφέρει ύπνο σε όλους τους συγγενείς και πλήρη γεύματα.

Σε μας εδώ μόλις προχθές η δική μας έβγαλε μια ανακοίνωση και ζητά προσφορές από ξενοδοχεία για να λειτουργήσουν ως ξενοδοχεία καραντίνας και ακούστε αν το πιστεύετε, με την τιμή των 30 ευρώ το δωμάτιο και με πλήρη γεύματα!! Μάλιστα εάν το δωμάτιο είναι άδειο θα παίρνει την ημέρα 10 ευρώ!

Βγήκαν στην Κρήτη, και ο ένας ξενοδόχος έβλεπε καλά, καλά τον άλλο! Ούτε κοινωνικός τουρισμός να ήταν! Άντε τώρα εσύ φίλε μας ξενοδόχε, να προετοιμαστείς ειδικά για τον κορονοϊό. Να έχεις εκπαιδευμένους υπαλλήλους, κουζίνα και γκαρσόνια που θα πηγαίνουν πρωί, μεσημέρι, βράδυ το φαγητό στα δωμάτια και γιατρούς να τους εξετάζουν!! Άσε που πρέπει να βρεις και τολμηρούς ξενοδοχοϋπαλλήλους!

Κατά τα άλλα, η Σαντορίνη μας μάρανε…