Η Κως έρημη και αυτοί τον χαβά τους

Κάτι δεν πάει καλά στα μυαλά κάποιων ανθρώπων. Βλέπουν την ερημιά, βλέπουν τα μαγαζιά άδεια και τα πιο πολλά κλειστά. Ξέρουν ότι η οικονομική καταστροφή θα είναι μεγάλη. Και όμως αυτοί έχουν τον χαβά τους.

Με το καλημέρα σας, από την 1η Ιουνίου που τους είπαν να ανοίξουν τα μαγαζιά, πλάκωσαν οι μηνύσεις για ηχορύπανση και για όλα τα άλλα.

Κυνηγούν μύγες οι μαγαζάτορες και οι καρδιά τους μαραίνετε και από πάνω πλάκωσε από το Κρήτη το κλιμάκιο της Εφορίας και βγήκαν και οι δικοί μας εφοριακοί!!

Καμιά κατανόηση, καμιά συμπαράσταση, καμιά ανθρωπιά. Να περιμένεις τον πελάτη, να βλέπεις την καταστροφή και να έχεις και τον φόβο μην πάει καμιά καρφωτή, μην τυχόν και δεν έχεις κόψει απόδειξη στον μοναδικό πελάτη!

Εντάξει κανένας δεν λέει να μην υπάρχει έλεγχος, κανένας δεν είναι υπέρ της παρανομίας, αλλά υπάρχουν και όρια.

Όταν τα πάντα είναι νεκρά, όταν οι υποχρεώσεις τρέχουν, όταν τα παιδιά σου ζητούν φαί και όταν κάθε ημέρα που ξυπνάς σκέφτεσαι τον Χειμώνα, τότε ο εφοριακός, ο υγειονομικός ή ο αστυνομικός μπροστά στο μαγαζί σου είναι βόμβα μέσα στο μυαλό σου…

Έλεος, σταματήστε. Ας έρθουν πρώτα οι τουρίστες που και αυτούς τους αποτρέψατε με την εγκατάλειψη της Κω για υγειονομικές υποδομές και μετά ας ξεκινήσετε και τους ελέγχους σας. ΜΗΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΤΕ ΤΗΝ ΚΩ ΣΕ ΖΟΥΓΚΛΑ