Κύριοι δικηγόροι της Δημοτικής Αρχής. Αυτά δεν είναι πολιτική. Είναι πολιτικό κουτσομπολιό

Όταν τον Νοέμβριο του 2019 γράφαμε ότι οι πολίτες που διώχθηκαν από τον Κυρίτση και την ομάδα του, απαιτούσαν την αποκάλυψη των τεραστίων ποσών του δημοτικού χρήματος που διατέθηκαν σε δικηγόρους των Αθηνών εναντίον τους. Όταν απαιτούσαν την αποκάλυψη των ποσών που διατέθηκαν σε ορκωτούς για την τεκμηρίωση με τεχνάσματα των καταγγελιών τους. Και όταν απαιτούσαν την αποκάλυψη των χρημάτων που δόθηκαν για άχρηστες νομικές συμβουλές, Η δημοτική αρχή έδειξε πλήρη αδιαφορία καθήμενη στις δάφνες της νίκης της.

Πέρασαν μόλις επτά ολόκληροι μήνες για να έλθει, προχθές,  με ανακοίνωση του ο Κυρίτσης και με θρασύτητα και χωρίς καμιά ντροπή να κατηγορεί  την δημοτική αρχή για την διασπάθιση δημοτικού χρήματος σε αμοιβές νομικών παρότι ο Δήμος διαθέτει δικό του νομικό τμήμα με δύο έμμισθους δικηγόρους!!.

Και δυστυχώς η δημοτική αρχή υποχρεώθηκε χθες, δηλαδή μετά από ένα σχεδόν χρόνο να απαντήσει με γενικόλογα για τα καμώματα του Κυρίτση, στο τεράστιο κεφάλαιο της δίωξης 300 και πάνω έντιμων πολιτών, με την υποστήριξη δικηγόρων εξ Αθηνών και με τεράστια για τον Δήμο έξοδα.

Μια απάντηση, χωρίς ονόματα, χωρίς διευθύνσεις, χωρίς τα αντικείμενα των υποθέσεων  και χωρίς τα ποσά που διατέθηκαν! (γιατί είναι άλλο να πληρώνεις εργατολόγο και νομικούς για υποστήριξη σοβαρών υποθέσεων του Δήμου και άλλο να πληρώνεις δικηγόρους για να στραφούν εναντίον αντιπάλων σου πολιτών και μάλιστα να χάνεις και τις υποθέσεις)

Κύριοι της Δημοτικής αρχής, μην έχετε την εντύπωση ότι δεν σας παρακολουθούμε. Μην πιστεύετε ότι ξεχνάμε και ότι σταματούμε να απαιτούμε την αποκάλυψη με λεπτομέρειες των πεπραγμένων της μαύρης περιόδου Κυρίτση. Δεν το κάνουμε για εκδίκηση, δεν επιθυμούμε την δικαστική δίωξη τους.

Την αποκάλυψη την ζητάμε γιατί όσο αυτή δεν γίνεται, τόσο αποθρασύνονται οι δράστες και αυτή την θρασύτητα αρχίσαμε από τώρα να την βλέπουμε, αλλά και γιατί η αποκάλυψη βοηθά ώστε αυτά τα αισχρά πράγματα εκείνης της μαύρης περιόδου να μην ξαναγίνουν. Να καταλάβουν ακόμα και οι συνεργάτες, πολιτικοί και εργαζόμενοι, ότι θα τηρήσετε με αυστηρότητα την νομιμότητα και δεν θα αρχίσουν να βουλιάζουν στον αλήστου μνήμης βούρκο της πολιτικής.