Τελικά γίναμε Τουρκία. Τα πάντα για την εσωτερική κατανάλωση

Τα βλέπουμε κάθε ημέρα στα πρωινάδικα και τα ακούμε καθημερινά από τους στρατιωτικούς και τους πολιτικούς  αναλυτές και δεν το πιστεύουμε.

Ο πόλεμος στον Έβρο έγινε σήριαλ, το ναυτικό και το λιμενικό στην θάλασσα δίνουν τις δικές τους ναυμαχίες, η ένδοξη αεροπορία μας δεν σταματά ούτε στιγμή να αναχαιτίζει τα μαχητικά της Τουρκίας και τα πετρέλαια του Αιγαίου και της Κρήτης είναι στην ημερήσια διάταξη των ειδικών αναλυτών.

Οι ένδοξοι στρατηγοί μας πάνε και έρχονται, είτε με στολές παραλλαγής είτε με τα παράσημα τους. Μέχρι και ο ατρόμητος αρχηγός του ΓΕΕΘΑ κ. Φλώρος πραγματοποίησε άλμα με το αλεξίπτωτο για να μας αποδείξει την ετοιμότητα των ενόπλων δυνάμεων.

Όλα αυτά είναι ένα στημένο παιχνίδι επικαιρότητας και προπαγάνδας της Κυβέρνησης που επιθυμεί να ανεβάσει το ηθικό των πατριωτών που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα κάτω του εξ αιτίας της τραγικής οικονομικής κατάστασης που βιώνουμε. Είναι το παιχνίδι του αποπροσανατολισμού της κοινωνίας από τα καυτά προβλήματα της

Και σε αυτό το παιχνίδι παίζουν όλοι πάρα πολύ καλά και ιδίως τα δικά τους ΜΜΕ και οι δικοί της δημοσιογράφοι και αναλυτές.

Είναι το παιχνίδι που ξέρει πάρα πολύ καλά να παίζει η δεξιά. Είναι ακριβώς το ίδιο που κάνει και ο Ερντογάν στην Τουρκία βλέποντας την τουρκική λίρα να κατρακυλά. Στρέφουν το ενδιαφέρον του λαού εκεί που πονά πιο πολύ. Στα εθνικά θέματα και στον ψευτοπατριωτισμό.

Ναι φίλοι μας. Είμαστε έτοιμοι δύο πεινασμένοι λαοί, της Ελλάδας και της Τουρκίας να πολεμήσουν για κείνη την νησίδα των 10 στρεμμάτων στον Έβρο που τον Χειμώνα γίνεται ποτάμι και το Καλοκαίρι στεγνώνει. Είμαστε έτοιμοι να χύσουμε αίμα για τα πετρέλαια που εδώ και 50 χρόνια δεν λέει να ανακαλύψουμε. όσο για τα πετρέλαια της Κύπρου. Η κυπριακή ΑΟΖ έγινε σουρωτήρι…