Κυρίτσης βράδυ Σαββάτου. Ψάχνει μια ΚΥΑ και καταγγέλλει τον Δήμαρχο αντί να κρύβεται

Εδώ ο κόσμος χάνεται και ο Κυρίτσης κτενίζεται. Σχεδόν αποδεικνύεται ότι επί εποχής του στην Δημαρχία είχε συσταθεί συμμορία για την εξωταμιακή οικονομική διαχείριση εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ και ο Κυρίτσης ψάχνει να βρει γιατί αυξάνεται σε έκταση το Χοτσποτ!!

Αντί να κρύβεται γιατί πλέον αποδεικνύεται ότι η δολιότητα με την οποία καταδικάστηκε η προεδρίνα του στον ΔΗΡΑΣ δεν αφορούσε μόνο αυτή αλλά τουλάχιστον και άλλους δύο, μεταξύ των οποίων αρχηγός ο ίδιος, καταγγέλλει τον Δήμαρχο, αντί να σιωπά ή τουλάχιστον να καταγγέλλει την Κυβέρνηση!

Γίνονταν νταλαβέρι εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ σε μπακαλόχαρτα κάτω από την μύτη της αντιδημαρχίνας του κυρίας Ευτέρπης Παπαχρήστου και αντί να αναρωτιόμαστε πως γίνονταν να μην παίρνει χαμπάρι και μήπως ήταν και αυτή στο κόλπο, μας λέει να ψάξουμε να βρούμε μια ΚΥΑ που αυξάνει την έκταση του Χοτσποτ για να ζουν οι άνθρωποι σε καλύτερες συνθήκες όπως ζητά επιμόνως ο κ. Νικηταράς!!

Είναι σίγουρο ότι στο κόλπο ήταν και οι δραστήριοι τότε σύμβουλοι του ΔΗΡΑΣ, γιατί μην μας πείτε ότι για δύο ολόκληρα χρόνια δεν πήραν χαμπάρι ότι η προεδρίνα τους κυρία Παντελίκιζη μοίραζε από εδώ και από εκεί λεφτά χωρίς να συνεδριάζουν και όλοι αυτοί τώρα σφυρίζουν αδιάφορα και μάλιστα ως παράταξη, τα έβαλαν με τον κ. Νικηταρά για μια ΚΥΑ!! Δεν είχαν μέχρι τώρα οι κύριοι σύμβουλοι του ΔΗΡΑΣ την ευθιξία να φύγουν από την παράταξη της ανομίας…

Το είπαμε και θα το ξαναπούμε. Ο Κυρίτσης και οι όμοιοι του φοβόντουσαν και φοβέριζαν, ενώ ήδη θα έπρεπε να είχε έλθει το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος και ήδη ο Εισαγγελέας θα έπρεπε να είχε επιληφθεί.

Διαφορετικά θα το πούμε για μια ακόμα φορά. Οι παπαριές μιας ΚΥΑ της Κυβέρνησης στον ανίδεο κοσμάκη, πες, πες, θα περάσουν σαν νεράκι στο μυαλό του…