Όταν οι τοπικές ανθρώπινες δυνάμεις ευνουχίζονται επέρχεται η καταστροφή αργά ή γρήγορα

Πήραμε από φίλο αναγνώστη  και δημοσιεύουμε το παρακάτω άρθρο με την ευκαιρία της απουσίας του κράτους στην εγκατάσταση και λειτουργία μονάδας κατά του κορονοϊού στην Κω.

“Αγαπητοί φίλοι, αυτό που συμβαίνει στην Κω και σε όλες τις άλλες περιοχές της χώρας, είναι το τραγικό αποτέλεσμα της συγκεντρωτικής κεντρικής εξουσίας που για πολλά χρόνια υπάρχει και ενισχύεται δυστυχώς.

Τα πάντα ελέγχονται και καθορίζονται από την κεντρική εξουσία. Όλη η ζωή μας εξαρτάται από την όρεξη, την διάθεση, την γνώση και τα συμφέροντα ενός ανθρώπου, του πρωθυπουργού και 8 υπουργών των νευραλγικών υπουργείων που τους διορίζει και αυτούς ο πρωθυπουργός.

Το γεγονός, του να μην μπορεί ένας Δήμος να φτιάξει και να λειτουργήσει μια ΜΕΘ, ή ένα σχολείο, το να μην δικαιούται να κατασκευάσει ένα νοσοκομείο, είναι τα ακραία δείγματα, όταν τα απλούστερα όπως η πρόσληψη ενός οδοκαθαριστή, ενός νοσοκόμου, ενός δασκάλου εγκρίνεται από τον Υπουργό! όταν η κατανομή των χρημάτων γίνεται από τον Υπουργό!!

Στην Ελλάδα και μόνο στην Ελλάδα της Δύσης, συμβαίνει στην πολιτική αυτό που συμβαίνει στην Λεωφόρο Συγγρού.  Στην λεωφόρο Συγγρού όπου η δύναμη της ομορφιάς και ο ανθός της νιότης ελέγχεται, πουλιέται και πεθαίνει από προστάτες, κοινώς νταβατζήδες,

Στην Ελλάδα και μόνο στην Ελλάδα της Δύσης, η τεράστια ανθρώπινη δύναμη και οι φυσικοί πόροι της Κω προστατεύονται, πουλιούνται και πεθαίνουν αναλόγως με τις διαθέσεις και τις ορέξεις των προστατών της κεντρικής εξουσίας.

Όσο συντηρείται ο κρατικός συγκεντρωτικός προστατευτισμός, τόσο περισσότερο θα ευνουχίζεται ο ανθρώπινος πλούτος των εκλεγμένων τοπικών αρχόντων έως και του τελευταίου πολίτη” 

Σημ. ομάδας συντακτών: Τα κείμενα διορθώνονται συντακτικά χωρίς να αλλοιώνεται το περιεχόμενο τους. Ο συντάκτης είναι γνωστός μόνο στην ομάδα.