Μας δουλεύουν: Δεν αξίζει, αλλά κάποιες φορές μας πιάνει το δίκιο και τα λέμε

Θα θυμάστε όλοι τους μετακλητούς του Αλέξη Τσίπρα και εκείνον τον γνωστό πλέον όλοι, σύμβουλο του Μαξίμου τον κ. Κατανίκα. Θα θυμάστε όλοι το κράξιμο των καναλιών και των δημοσιογράφων που σήμερα είναι βουλευτές της ΝΔ.

Έ λοιπόν, μαθαίνουμε κάποια πράγματα και δεν τα πιστεύουμε.  Και δεν τα γράφουμε γιατί αξίζουν αλλά γιατί αυτά που συμβαίνουν τώρα είναι χειρότερα και όλα τα κανάλια τα έχουν στα αζήτητα.

 Περνάει με κόκκινο το αυτοκίνητο του ανιψιού του πρωθυπουργού κ. Δημητριάδη με μια μοτοσικλέτα συνοδό αστυφύλακα και παρασύρει κάποιον περαστικό. Κατεβαίνει ο αστυφύλακας του ανιψιού και ξυλοκοπεί τον περαστικό γιατί διαμαρτυρήθηκε!!.  Αυτή η προκλητική συμπεριφορά κρύφτηκε και αποσιωπήθηκε από όλα τα κανάλια και από τον ίδιο τον πρωθυπουργό!

Δίνουν κοντά στις 800 χιλιάδες ευρώ σε δύο εταιρείες για να καθαρίσουν και να απολυμάνουν τις φυλακές, που η μια ήταν εταιρεία διοργάνωσης συνεδρίων και τροποποίησε το καταστατικό ίδρυσης της δύο ημέρες πριν πάρει την δουλειά και η άλλη δημιουργήθηκε τρεις ημέρες πριν πάρει την δουλειά!!

Αναθέτουν στην κ. Ρέτσα Σταματία, που ήταν υποψήφια Βουλευτής της ΝΔ, το έργο της διαχείρισης θεμάτων και τις δημόσιες σχέσεις της Γ. Γραμματείας Αντεγκληματικής Πολιτικής με 24.800 ευρώ!!  (οι 25 χιλιάδες είναι το όριο!!) 

Κάτι τέτοια, που είναι μικρά αλλά πολλά, οι πολλαπλάσιες προσλήψεις μετακλητών από όσους έγιναν επί ΣΥΡΙΖΑ. που είναι ανάξιες πολιτικού λόγου, και που κανένα ΜΜΕ δεν τα λέει είναι τα στοιχεία που φανερώνουν τις διαφορές των πολιτικών αλλά και τις προτιμήσεις των ΜΜΕ. 

Γιατί τα γράφουμε; Γιατί έχουν την εντύπωση ότι είμαστε κάφροι, ότι δεν καταλαβαίνουμε. Ότι δεν ξέρουμε σε ποιόν κόσμο ζούμε. Δεκαπέντε δημοσιογράφοι πριν τις εκλογές, έγιναν βουλευτές της ΝΔ. Ένα κανάλι δεν υπάρχει απέναντι της εξουσίας. Οι δημοσιογράφοι που από την φύση τους είναι ταγμένοι να ελέγχουν την εξουσία είναι άφωνοι ή έχουν μεγάφωνο κυβερνητικό. Να γιατί μας πιάνει το δίκιο…