Μάσκες. Δεν είδαμε τίποτε ακόμα. Και η Κεραμέως στο παιχνίδι

Οι καινούργιοι εθνικοί ήρωες και ευεργέτες της χώρας που κατόρθωσαν να κτυπήσουν την διεθνή δημοπρασία για δύο γραμμές παραγωγής μασκών και να στήσουν το εργοστάσιο σε χρόνο ρεκόρ για παραγωγή 3 εκατομμυρίων μασκών τον μήνα θα μοιράσουν δωρεάν το 50% της παραγωγής δύο μηνών σε απόρους.

Τις μάσκες που θα βγάλουν τον Μάιο και τον Ιούνιο θα τις παραδώσουν στο μη κερδοσκοπικό σωματείο “ΔΕΣΜΟΣ” το οποίο θα τις κατανείμει στους αναξιοπαθείς και σε άλλους συλλόγους και ιδρύματα.

Η ανακοίνωση της εταιρείας παραγωγής μασκών λέει τα ακόλουθα: “Ευχαριστούμε τους ανθρώπους μας που εξασφαλίζουν την αδιάλειπτη λειτουργία των εργοστασίων μας και τους ανθρώπους του ΔΕΣΜΟΥ που λειτουργούν σαν συνδετικός κρίκος ενώνοντας την προσφορά με την ανάγκη εκεί που πραγματικά υπάρχει”

Για να μαθαίνετε λοιπόν σας λέμε ότι το σωματείο “ΔΕΣΜΟΣ”, όπως μας πληροφορούν οι εφημερίδες, ιδρύθηκε από την οικογένεια της κ. Κεραμέως, Υπουργού Παιδείας, η οποία διετέλεσε πρώτη πρόεδρος και μεταξύ των άλλων μελών ήταν και η γνωστή μας κ. Μιράντα Ξαφά ακραία νεοφιλελεύθερη.

Η κ. Κεραμέως δεν είναι τυχαίο όνομα στον χώρο των ΜΚΟ. αφού το 2014 διορίστηκε μέλος της νομοπαρασκευαστικής επιτροπής για την σύνταξη του νομοθετικού πλαισίου οργάνωσης, λειτουργίας και ελέγχου των ΜΚΟ και ο “ΔΕΣΜΟΣ” υλοποιεί από το 2015 το εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Νοιάζομαι και Δρω”

Το μένουμε στο σπίτι δεν ήταν τίποτε μπροστά σε αυτά που θα δούμε από εδώ και πέρα. Είμαστε βέβαιοι ότι θα αγοράζονται οι μάσκες και θα δίνονται δωρεάν και με το ζόρι ακόμα και στα νεογέννητα..