Απίστευτο. Να γεμίσουν οι θέσεις των αεροπλάνων γιατί είναι αμφισβητήσιμα τα υγειονομικά πλεονεκτήματα

Το διαβάσαμε και δεν το πιστεύαμε. Η Κυβέρνηση απέστειλε έγγραφο στην Επιτροπή της Ε.Ε. με τις προτάσεις της για τις οδηγίες και τα πρωτόκολλα που θα εκδοθούν για τον τουρισμό. Αυτές τις ημέρες η Ε.Ε. θα αποφασίσει τα μέτρα που θα λαμβάνονται για την έναρξη των ταξιδιών και του τουρισμού στην Ευρώπη.

Η Κυβέρνηση μεταξύ των άλλων που προτείνει αναφέρει για τις αεροπορικές μεταφορές τα ακόλουθα:

Στα αεροπλάνα, θα πρέπει να συμπληρωθούν “όλες οι θέσεις” το έγγραφο υποστηρίζει ότι “το μέτρο των κενών μεσαίων καθισμάτων θα καθιστούσε οικονομικά ασύμφορες τις πτήσεις, ενώ είναι αμφισβητήσιμα τα υγειονομικά πλεονεκτήματα”.

Και εσείς φίλοι μου έχετε πάρει την μεζούρα και μετράτε τις αποστάσεις. Οι δάσκαλοι τα θρανία το καθένα στα τρία μέτρα. Τα τραπέζια στα εστιατόρια με 4 καρέκλες και μακριά το ένα από το άλλο. Και στις ομπρέλες στις παραλίες ίσως μας βάλουν και διαχωριστικά. Στις εκκλησίες 5 στα δεξιά στασίδια και έξη στα αριστερά. Στον γυναικωνίτη 2!

Και επειδή θα υποστούμε και οικονομικές ζημιές έρχονται η μεγαλόψυχοι και μας δίνουν και μέρος από τον δρόμο που μάλιστα δεν θα τον πληρώνουμε.

Η Κυβέρνηση επένδυσε στον φόβο. Η διαφημισμένη επιτυχία της στηρίχθηκε στον φόβο των πολιτών για την υγεία τους και από εκεί και πέρα, τώρα που έρχονται τα δύσκολα στον τουρισμό ας κλείσουμε τα μάτια, ας κάτσουν δίπλα, δίπλα στο αεροπλάνο οι τουρίστες, γιατί διαφορετικά δεν θα δούμε τουρίστα…