Ε.Ε. και Δυτικά Βαλκάνια. Οι μακεδονομάχοι καταθέτουν στεφάνι στο μνημείο των Πρεσπών

Εάν η πολιτική της Νέας Δημοκρατίας και του κ. Μητσοτάκη την εποχή της συμφωνίας των Πρεσπών, σε ένα κυρίαρχο εθνικό θέμα,  δεν ήταν γεμάτη ψέματα και εάν ο στόχος τους δεν ήταν η αποκόμιση πρόσκαιρων κομματικών οφελών και ψήφων τότε τι ήταν.

Το ίσιο και η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ που τότε είχε ταυτιστεί με την Νέα Δημοκρατία και σήμερα ποιεί την νύσσα.

Σήμερα που στην τηλεδιάσκεψη κορυφής της Ε.Ε. με τους πρωθυπουργούς των κρατών των Δυτικών Βαλκανίων τονίστηκε και από την Ελλάδα η ανάγκη να κρατηθεί ζωντανή η Ευρωπαϊκή προοπτική των Δυτικών Βαλκανίων!!

Με τα κράτη των Δυτικών Βαλκανίων συμμετείχε και η Βόρεια Μακεδονία για την οποία θυμόμαστε ότι ο μακεδονομάχος κ. Μητσοτάκης είπε τότε ότι το βέτο για την ένταξη των Σκοπίων στην Ε.Ε. ήταν το μόνο όπλο…

Αλλά και τότε με τις ταυτότητες ήταν το κόμμα της ΝΔ που κράτησε το λάβαρο της Αγίας Λαύρας μέχρι που όταν έγινε κυβέρνηση έφτιαξε τις νέες ταυτότητες χωρίς το λάβαρο της Ορθοδοξίας.

Όμως και στο μεταναστευτικό το ίδιο έγινε με τις καταγγελίες εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ που καλούσε τους πρόσφυγες και όταν ήρθαν αυτοί κατάλαβαν ότι το πρόβλημα ήταν γεωπολιτικό!!

Αυτοί είναι δυστυχώς η κλειστή ηγεσία της Ν.Δ. που κατόρθωσε με τον έλεγχο των ΜΜΕ να μας πείσει ότι το πρόβλημα ήταν η κακή διαπραγμάτευση του ΣΥΡΙΖΑ με τους δανειστές και όχι γιατί πτωχεύσαμε και ποιοί μας πτώχευσαν.

Αύριο θα μας πουν το ανάποδο. ότι φταίει ο κορονοϊός για την νέα πτώχευση και όχι οι πολιτικές που εφαρμόζουν στην οικονομία για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης.