Γιάννης Κρητικός. Θαύμα! Με διάγγελμα αντάξιο του Πρωθυπουργού άνοιξε τα σχολεία

Σήμερα ο Γιάννης Κρητικός, αντιπεριφερειάρχης εκπαίδευσης, με διάγγελμα του και ευχαριστώντας, τους δασκάλους, τους μαθητές, τους γονείς και όλους τους άλλους άνοιξε τα σχολεία!

Είναι δε βέβαιο ότι σήμερα θα επισκεφθεί και κάποια σχολεία για να βγάλει τις επιβαλλόμενες για την περίπτωση φωτογραφίες!

Στο διάγγελμα του λοιπόν αφού προχωρεί στην διαπίστωση της παγκόσμιας πανδημίας και την θαρραλέα στάση της χώρας που την αντιμετώπισε με επιτυχία αναφέρεται στην εκπαιδευτική κοινότητα που δημιούργησε την προστατευτική ομπρέλα!.

Τέλος μας λέει ότι η πλειονότητα των δασκάλων αλλά και των μαθητών εναρμονίστηκαν με την Κυβέρνηση ώστε να επιτύχει το πρόγραμμα της τηλεεκπαίδευσης και μάλιστα μέσα σε αντίξοες συνθήκες εξ αιτίας του πολέμου!

Καταλήγοντας χωρίς να αναφωνήσει ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ είπε τα ακόλουθα:   “Η συμβολή των εκπαιδευτικών, των μαθητών και των μαθητριών στην αντιμετώπιση της πανδημίας κατά την πρώτη φάση υπήρξε καθοριστική. Βοήθησαν την Ελλάδα μας από δακτυλοδεικτούμενη, να γίνει παράδειγμα προς μίμηση”.

Για την δεύτερη φάση θα μας ενημερώσει λίαν προσεχώς…