Αβραμόπουλος-Τσιόρδας Τότε με τα εκατομμύρια των εμβολίων και των τεστ

Ο Θεός είναι ένας και άρα κανένας άνθρωπος δεν μπορεί να θεοποιείται. Οι άνθρωποι κάνουν λάθη και μάλιστα πολλές φορές βαρύτατα, γι’ αυτό ας κρατάμε και μικρά καλάθια.

Θα θυμάστε κάποιοι τι έγινε τότε με τον άλλο ιό τον Ν1Η1 της γρίπης που ταρακούνησε όλο τον κόσμο. Και τότε το δεξί χέρι του Υπουργού υγείας κ. Αβραμόπουλου ήταν ο γνωστός μας κ. Τσιόρδας. Φαίνεται στην φωτογραφία και υπάρχει και βίντεο.

Ήταν τότε που μέσα σε μια βραδιά παραγγέλθηκαν και αγοράστηκαν πάνω από 8 εκατομμύρια εμβόλια που το ένα έκανε 5 ευρώ και εκατοντάδες χιλιάδες τεστ που το ένα έκανε 40 ευρώ!

Ήταν ένα από τα σκάνδαλα για τα οποία κατηγορήθηκε ο τότε Υπουργός και για το οποίο ποτέ οι κοινοί θνητοί δεν μάθαμε αν ήταν πρόταση του επιστήμονα Τσιόρδα, αν διαφώνησε ή αν ήταν απόφαση κυβερνητική..

Το ίδιο γίνεται σήμερα με τις μάσκες που οι μισοί επιστήμονες λένε όχι και οι άλλοι μισοί ναι. Που την μια ημέρα λένε ότι είναι επικίνδυνες και την άλλα υποχρεωτικές και με πρόστιμο.

Και φυσικά εμείς δικαιολογημένα είμαστε ψυλλιασμένοι. Όταν βλέπουμε τον ίδιο τον πρωθυπουργό να διαφημίζει τους επιχειρηματίες των μασκών και την Ντόρα να συνδέεται φιλικά  με αυτούς.

Και δεν τα λέμε τυχαία γιατί και τότε με τα εμβόλια πετάχτηκαν εκατοντάδες εκατομμύρια αλλά και γιατί όπου να είναι θα ξεκινήσουν οι παραγγελίες για τα τεστ και τα φάρμακα και τα εμβόλια του κορονοϊού.

Όταν μάλιστα γίνεται ο χαμός με τις κρατικές προμήθειες που η μια ΔΥΠΕ αγοράζει τις ιατρικές φόρμες με 10 ευρώ και η άλλη ΔΥΠΕ τις αγοράζει με 18 ευρώ, τις ίδιες φόρμες, ε τότε ας κρατάμε μικρά καλάθια και τουλάχιστον ας προειδοποιούμε ότι δεν είμαστε χαχόλοι.