Φοβερό και τρομερό. Αποδείξαμε ως Έλληνες ότι… έχουμε ικανό αρχηγό!

Βγήκαν οι διαφημίσεις της Πολιτικής Προστασίας του Χαρδαλιά και της Κυβέρνησης για τον κορονοϊό με το τραγούδι του γνωστού τραγοδοποιού και μας λένε ότι ως Έλληνες δείξαμε σε όλο τον κόσμο ότι είμαστε οι καλύτεροι!

Για να μας κάνουν να το πιστέψουμε βάζουν τις διαφημίσεις κάθε δέκα λεπτά σε καμιά δεκαριά κανάλια και σε καμιά εκατοστή ιστοσελίδες.

Και εμείς υπερήφανοι μένουμε στα σπίτια και κοιταζόμαστε στον καθρέπτη τον ήρωα αρχηγό μας. Μάλιστα όταν ακούμε το όνομα του κ. Τσιόρδα δακρύζουμε και παρακαλούμε τον Θεό να μας κόβει ημέρες και να του δίνει χρόνια!

Έλα όμως που βγήκαν κάποια κράτη της Βαλκανικής και διαμαρτυρήθηκαν. Και διεκδικούν σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία του ΠΟΥ την πρωτιά και τους ηρωισμούς των λαών τους και την εξυπνάδα των ηγετών τους.

Το Μαυροβούνιο , η Κροατία και η Βουλγαρία έχουν λιγότερους θανάτους από την Ελλάδα ανά 1 εκατομμύριο κατοίκους. Η Κύπρος, η Αλβανία και η Σερβία έχουν τα ίδια κρούσματα ανά 1 εκατομμύριο κατοίκους και η Βουλγαρία πολύ λιγότερα.

Και η μεν ηγεσία της Ελλάδας υπερηφανεύεται για το αποτέλεσμα οι δε επιστήμονες της Ευρώπης μελετούν τα φαινόμενα των κρατών της Βαλκανικής σε σύγκριση με τις εύπορες χώρες της Ευρώπης και κάποιοι καταλήγουν στα συμπέρασμα ότι οι Βαλκάνιοι εξ αιτίας της φτώχιας τους είναι περισσότερο σκληραγωγημένοι και καταπολεμούν τον κορονοϊό ευκολότερα..