Και την ημέρα της εργατικής πρωτομαγιάς αυτοί δεν παλεύονται

Η Χριστίνα Κοραή είναι μια επώνυμη δημοσιογράφος που με τις τοποθετήσεις της είναι βέβαιο ότι επηρεάζει την κοινή γνώμη. Σήμερα λοιπόν, ημέρα της εργατικής πρωτομαγιάς η κυρία Κοραή στην τηλεόραση του Αντένα ούτε λίγο ούτε πολύ κάλεσε όλα τα κόμματα να συνδράμουν στο αίτημα της οικονομικής ενίσχυσης από την Ε.Ε.

Δεν γίνεται είπε να τα ζητάμε όλα από το κράτος. Η φτωχή μας ελλαδίτσα δεν αντέχει!!

Αυτό είπε η κυρία την ημέρα της εργατικής πρωτομαγιάς. Την ημέρα που όλοι οι εργαζόμενοι του κόσμου θυμούνται τους αγώνες των παλαιότερων. Τις θυσίες και το αίμα που χύθηκε για να μπορεί αυτή η κυρία να μιλά ελεύθερα και να διεκδικεί από τους δανειστές και όχι από αυτούς που τα τρώνε.

Αυτή η κυρία Κοραή που είναι παλιά δημοσιογράφος. Που είδε μπροστά στα μάτια της τα θαλασσοδάνεια. Που είδε τις μίζες και τις ρεμούλες. Που σίγουρα είδε και έζησε τους ναταβατζήδες. Που σήμερα βλέπει τους πολίτες κλεισμένους στα σπίτια και τα βάουτσερ να πηγαινοέρχονται. Που η ατομική ευθύνη είναι για τους πολίτες ενώ για τα ΜΜΕ είναι τα εκατομμύρια για να διαφημίσουν τον κορον0ϊό!! μίλησε για την φτωχή ελλαδίτσα!!!

Η φτωχή λοιπόν ελλαδίτσα που παραμένει φτωχή από την εποχή του πρώτου δανείου της απελευθέρωσης που τάφαγαν οι ίδιοι που τα τρώνε εδώ και διακόσια χρόνια.

Αυτοί λοιπόν οι δημοσιογράφοι που σήμερα γιορτάζουν την Άνοιξη και τα λουλούδια που ανθίζουν για να υπνωτίσουν τον κόσμο με τις ευωδίες τους, αυτοί οι δημοσιογράφοι και τα ΜΜΕ δεν παλεύονται με λόγια αλλά με αγώνες